Pages

Detoxifierea, ultimul trend in saloanele spa


Cardul EdenSpa-ColonHelp promoveaza stilul de viata sanatos si natural. ColonHelp si EdenSpa va invita sa faceti un prim pas catre sanatatea voastra, prin detoxifierea organismului!

Detoxifierea nu este un simplu proces de intarire a sanatatii prin eliminarea toxinelor, ci este o stare de spirit si un adevarat stil de viata, ne explica terapeutii din cadrul centrului EdenSpa. Detoxifierea este o necesitate pentru orice femeie moderna care este dispusa sa aloce cateva minute pe saptamana sanatatii si infrumusetarii. Praful, gazele de esapament, alimentele nesanatoase isi pun amprenta atat asupra sanatatii, cat si asupra felului in care aratam. In acest scop, ColonHelp si EdenSpa au demarat o campanie de constientizare a importantei detoxifierii.

O experienta spa completa, in 95 de minute

Programul de detoxifiere sustinut de ColonHelp si EdenSpa consta intr-un pachet de terapii ce au ca scop revigorarea, intinerirea si infrumusetarea tenului nostru. Aceste terapii se regasesc sub forma unui card disponibil la centrul EdenSpa. Absolute detox body wrap, detox massage si administrarea de ColonHelp sunt cei trei pasi pe care trebuie sa ii facem pentru a ne simti revigorati dupa o zi agitata si pentru a ne mentine sanatatea.

Impachetari cu Guarana si masaje de relaxare
Intregul program de detoxifiere dureaza 95 de minute, timp in care beneficiati de o experienta spa completa. Terapia incepe cu impachetarea cu Guarana, o planta tropicala ce are efect lipolitic. Impachetarile cu Guarana ajuta atat la detoxifierea organismului, cat si la pierderea in greutate, deoarece planta actioneaza prin topirea grasimilor. In urma impachetarilor corporale cu Guarana se pierde apa prin transpiratie, se atenueaza edemele, iar pielea capata un aspect proaspat deoarece celulele moarte sunt eliminate. Extractul de Guarana este deosebit de cremele sau produsele cosmetice existente in comert, deoarece marimea substantei folosite este foarte mica, pentru a se permite patrunderea acesteia in straturile profunde ale pielii si nu superficial, doar la suprafata. In timp ce pacienta beneficiaza de efectele impachetarii cu Guarana, terapeutul realizeaza un masaj al scalpului, astfel incat sa se obtina o relaxare completa a intregului corp. In timpul masajului se insista pe canalele limfatice, deoarece limfa este cea care transporta toxinele, astfel ca, prin stimularea tranzitiei limfei, se obtine si un efect de detoxifiere a organismului.

Cura completa de detox, cu ajutorul ColonHelp
Terapia este completa cu ajutorul produsului ColonHelp, un supliment alimentar 100% natural, pe baza de seminte de in, tarate de psyllium, chimen, patrunjel, coriandru, oregano si argila. Produsul faciliteaza curatarea organismului de toxine, pierderea in greutate, imbunatatirea digestiei si reglarea tranzitului intestinal. Produsul ColonHelp nu contine conservanti, coloranti sau alti aditivi alimentari. ColonHelp este disponibil sub forma de pulbere din plante si se administreaza in amestec cu iaurt, apa sau suc de fructe/legume. Doza zilnica recomandata este de doua lingurite. Ceea ce ColonHelp impreuna cu EdenSpa propune este o detoxifiere complexa a organismului, actionand atat din exteriorul corpului, cat si din interior. Astfel, in timp ce ColonHelp actioneaza in profunzime, eliminand toate toxinele acumulate in timp, terapiile spa puse la dispozitie de catre EdenSpa actioneaza local, indepartand efectele unui stil de viata agitat. Costul programului de detoxifiere ColonHelp-EdenSpa este de 299 lei. Accesati site-ul www.colonhelp.ro pentru a afla mai multe informatii referitoare la programul de detoxifiere si produsul ColonHelp.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE