Pages

Colectia de ochelari de soare Polaroid reinventeaza clasicul


Sofisticata era High Society a revenit in interesul designerilor prin noua colectie de ochelari de soare Polaroid vara 2011. Bling-bling-urile celebritatilor si-au pierdut din stralucire si au fost inlocuite cu eleganta ce aminteste de Hollywood-ul anilor ‘50.

Colectia Polaroid vara 2011 pastreaza designul distinct, dar aduce in plus elementul clasic, prin cele trei linii Core Collection, Premium Collection si Kids Collection. Ochelarii de soare Polaroid dispun de tehnologia inovatoare pentru protectie UV 100% prin lentilele polarizate UltraSight™. Noua colectie marcheaza de asemenea si debutul primei perechi de ochelari eco-friendly din materiale reciclabile.

Core Collection
O nota clasica se potriveste oricarei tinute de vara. Pe acest lucru au mizat si designerii Polaroid când au creat linia principala a colectiei 2011 – Core Collection. Pentru femei, bratele ramelor pastreaza in continuare detaliile, dar bijuteriile si monograma sunt mult mai discrete. Ramele conice, rotunjite flateaza fizionomia fetei, iar bleumarinul se alatura paletei de culori formate din tonuri deschise si subtile. Pentru barbati, ochelarii au fie aspectul retro caracteristic stilului Aviator, fie stilul sport prin ramele contemporane din metal si plastic solid potrivite tinutei de zi cu zi. Culorile ramelor acopera tonurile fumurii si auriu metalic, in timp ce lentilele vin in nuante de verde, maro, aramii sau de albastru inchis fumuriu.

Premium Collection
Colectia de ochelari de soare Premium Collection devine acum si mai atragatoare pentru femei, iar pentru barbati reprezinta un mix smart casual. Realizate din materiale de cea mai buna calitate, ramele sunt extrem de usoare, dar rezistente, cu un design clasic. Pentru femei, ramele adopta stilurile Ochi de Pisica, usor Rectangulari sau stilul Oval spre conic intr-o sumedenie de nuante de culoarea sampaniei cu detalii aurii sau in tonurile naturale ale mierii. Solide si durabile – ramele premium pentru barbati sunt concepute astfel incat sa asigure confortul pe durata intregii zile si vin in nuante metalice, maronii sau negre. Daca iubesti agitatia orasului si Jungla Urbana, atunci incearca stilurile retro metal cu rame stil Politist si lentile cu oglinda sau stilul Aviator pe diverse forme si marimi. Fii in ton cu trendul urban si alege ramele negre ascutite cu lentile negre.   

Polaroid Kids
Colectia Polaroid 2011 de ochelari de soare dedicata copiilor si adolescentilor are 100% protectie UV si un design modern ce urmareste trendurile actuale. Colectia Hello Kitty, destinata tot copiilor pastreaza motivul central al brandului prin culoarea roz, dar vine cu detaliile stilului de ochelari Aviator.

Despre ochelarii Polaroid
Divizia de ochelari Polaroid este lider mondial in tehnologia optica si a lentilelor, produce lentile polarizate de inalta calitate si distrubuie ochelari de soare polarizati, rame optice, ochelari de citit, Clip-Ons, ochelari premium circulari si polarizati 3D, precum si branduri de ochelari de soare cu licenta mondiala. Divizia de ochelari Polaroid este parte a grupului StyleMark, care pe lânga brandul Polaroid produce si ochelarii Hello Kitty, Jones of New York, Disney, Panama Jack si Revlon.

Despre polarizare
Lumina zilei patrunde in valuri in toate directiile spatiului tridimensional. Lumina polarizata in schimb patrunde doar in cele doua dimensiuni: orizontal si vertical. Lumina verticala este responsabila pentru informatiile folositoare ochiului uman, prin care putem vedea culorile si contrastele, in timp ce lumina orizontala pur si simplu creeaza stralucirea orbitoare. Atunci când lumina se reflecta intr-o suprafata non metalica precum apa, se creeaza acea stralucire orbitoare ce poate fi blocata doar printr-un filtru polarizat de calitate. Lentilele polarizate filtreaza selectiv lumina orizontala, eliminând astfel stralucirea orbitoare. A purta ochelari de soare Polaroid inseamna: vizibilitate fara stralucirea orbitoare, contraste clare, culori naturale, reducerea oboselii ochilor, 100% protectie UV

Tehnologia Thermofusion™
Tehnologia Thermofusion™ este cel mai inovator si mai nou proces de productie dezvoltat de Polaroid UltraSight™. Prin aceasta tehnologie se creaza lentilele care blocheaza eficient stralucirea orbitoare De asemenea, ofera o rezistenta mai puternica impotriva zgârieturilor sau loviturilor, precum si 100% protectie UV.

Colectia de ochelari de soare Polaroid 2011 este disponibila in reteaua de magazine Optiblu, iar preturile variaza intre 150-250 lei. 





0 Responses So Far:

PUBLICITATE