Pages

Petite Coco - prima casa de moda pentru bebelusi



Petite Coco este prima casa de moda de lux din Romania destinata exclusiv bebelusilor si copiilor cu varste pana la cinci ani. Sub sloganul “Prima mea tinuta de ocazie”, Petite Coco isi propune sa aduca o abordare originala in moda pentru copii, dezvoltand colectii de haine caracterizate de materiale pretioase, croieli inedite si accesorii indraznete. Vedeta lansarii de astazi a fost o rochita cu trena si cristale Swarovski in valoare de 1.000 euro, purtata de Izabela, in varsta de numai 1 an si 7 luni.
Cristale Swarovski, rochite cu trena sau cu jucarii la purtator, costume din catifea si jabouri din dantela, Sherlock Holmes sau Micul Elvis sunt cateva dintre propunerile pe care Petite Coco le aduce pentru prima tinuta  de ocazie a unui bebelus. Dedicata in mod special trusoului pentru botez, casa de moda vine cu o colectie ingenioasa de hainute prin care parintii sau nasii pot aduce un plus de originalitate si glamour la cel dintai eveniment important din viata celor mici. “Ideea unui atelier de creatie dedicat bebelusilor si copiilor foarte mici a venit de la parinti. Tot mai multi isi doreau tinute speciale, hainute unicat, abordari amuzante sau sofisticate pentru diverse momente importante din viata celor mici: botez, petrecere de Craciun, aniversari. Asa ca ne-am gandit la ipostaze cu totul si cu totul noi pentru copii si astfel s-au nascut primele colectii Petite Coco”, spune Manuela Dramba, Responsabil marketing si vanzari, Petite Coco. 

Conceptul de baza al creatiilor Petite Coco este imbinarea dintre o poveste sau un personaj cu utilizarea unor materiale foarte fine, folosite, de regula, pentru tinutele de ocazie ale adultilor: matase naturala, dantela, catifea, pietre pretioase si accesorii scumpe. Introducerea in prezentarea de moda de azi a fost facuta de povestea Alice in Tara Minunilor, accentul fiind pus, fireste, pe hainute.
In atelierele de creatie se lucreaza, in cea mai mare parte, cu tesaturi naturale, moi si placute la atingere. Atat captuselile cat si materialele pentru exterior sunt selectate cu grija pentru a nu irita pielea sensibila a copiilor. Accesoriile sunt, de asemenea, aplicate in zone in care nu deranjeaza copilul si din care nu pot fi smulse si inghitite de catre cei mici.

Glamour si personaje celebre in miniatura

Majoritatea tinutelor Petite Coco sunt in culori pastelate de ivoire, crem, roz, verde pal si turcoaz, dar se folosesc si culori sau combinatii puternice, precum rosu, rosu cu gri, verde intens, grena sau bleumarin. Hainutele sunt deseori inspirate din epoci trecute, cu mansete de dantela la camasile baieteilor, cu jabouri si palarii interesante sau cu rochii de printese pentru fetite. “Nu ne sfiim sa folosim si accesorii interesante - pene, brose, cristale Swarovski, paiete si aplicatii din broderie, pasmanterii, nasturi sau ocheti metalici. Fiecare sezon va aduce colectii noi, cu tinute complete, iar parintii sunt liberi sa dea curs propriei imaginatii pe care noi o putem transforma in realitate.” - Ioana Jalba, Director Creatie Petit Coco. La capitolul originalitate, Petite Coco vine cu primele tinute tematice pentru botez. In colectia casei de moda se regasesc primul costumas de muschetar pentru bebelusi, cel mai mic costum de detective - celebrul Sherlock Holmes-, tinuta de scena in miniatura a lui Elvis, tinuta lui Napoleon, Minnie Mouse, Cleopatra si alte personaje celebre. Alaturi de rochita cu trena si cristale Swarovski in valoare de 1.000 euro, purtata de Izabela, vedetele colectiei de prezentare au mai fost primul costumas si prima rochita cu jucarii la purtator (jucarii detasabile).

Show-room in Bucuresti si magazin online
Atelierul de creatie vestimentara Petite Coco are un show-room deschis in Bucuresti, pe strada Constantin Daniel nr. 4, in care vizitatorii pot descoperi si achizitiona tinute deja create sau in care pot solicita costume unicat sau customizate. Casa de moda colaboreaza si cu o serie de magazine din capitala, unele dintre tinutele create fiind expuse la Bucuresti Mall, Centrul Comercial Cocorul si in Unirea Shopping Center. Petite Coco a lansat de curand si site-ul sau oficial, www.petitecoco.ro, urmand ca acesta sa fie tradus in mai multe limbi si sa aiba integrat si un magazin online pentru hainutele de botez.













0 Responses So Far:

PUBLICITATE