Pages

Tratamente cu pudra de safire si diamante


Safirele au fost preferatele reginelor din toate timpurile, fiind simbolul bogatiei si al luxului; in vechime se credea ca pot alina durerile si ca aduc putere si nemurire posesorului. In terapiile cu pietre, safirul are proprietati care scad tensiunea arteriala si trateaza insomnia.Cosmetica beneficiaza de proprietatile safirului in noile tratamente cu safire, recent aduse in Romania de esteticiana Diana Gulan. Tratamentul contine pudra de safire, cu efect puternic anti-stres si anti-rid, dar si extract de nufar albastru, care confera pielii o hidratare intensa.

Terapia cu safire se adreseaza in special tenului sensibil, dar si celorlalte tipuri de ten, mai ales in lunile de iarna, cand expunerea pielii la temperatura reduse necesita o protectie suplimentara. Capilarele sunt supuse iarna unui stres suplimentar, prin expunerea la variatii de temperatura, atunci cand iesim din biroul sau locuinta incalzita in gerul de afara sau cand reintram in casa.  Aceste treceri determina o scadere a rezistentei peretilor capilarelor. Tratamentul cu safire contracareaza aceste efecte, creste rezistenta capilarelor si imbunatateste circulatia periferica, avand ca efect tonifierea si revitalizarea epidermei, ca si activarea metabolismului celular, motiv pentru care se recomanda cu precadere tenului sensibil.

Linia cu safire cuprinde un ser concentrat, o masca si o crema, care se aplica intr-o suita de pasi specifici, la care contribuie aparatul cu ultrasunete si masajul facial, intreaga procedura avand o durata de aproximativ o ora. Aceste terapii se alatura altor terapii faciale speciale pe care esteticianul Diana Gulan le realizeaza in mod curent la cabinetul sau, cum ar fi terapiile cu diamante, cu pudra de rubine, cu aur, cu colagen nativ, cu caviar sau alge marine, terapiile cu fitoestrogeni, mezoterapia la nivel epidermal cu tehnologii de ultima generatie.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE