Pages

Hotelul Radisson Blu din Bucureşti a fost desemnat Hotelul Anului


Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost desemnat Hotelul Anului la nivel mondial (Global Hotel of the Year) in cadrul prestigiosului grup hotelier american Carlson. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat dintre cele peste 1070 de hoteluri  care fac parte din reteaua Carlson la nivel mondial.

Distinctia i-a fost inmanata ieri directorului general al hotelului, Yilmaz Yildirimlar, in cadrul conferintei globale anuale a companiei Carlson, desfasurata la Washington, SUA. Impreuna cu hotelul Radisson Blu din Bucuresti, titlul de Hotelul Anului la nivel mondial a fost acordat si hotelului Country Inn&Suites By Carlson din Chanhassen, Minnesota.Titlul de Hotel al Anului la nivel mondial rasplateste performantele remarcabile in ceea ce priveste implicarea personalului, satisfactia clientilor, veniturile generate si performantele economice. "Aceste hoteluri exemplifica strategia noastra de dezvoltare Ambition 2015, de a ne impune brandurile ca lideri pe segmentele in care opereaza. Radisson Blu Bucuresti si Country Inns & Suites Chanhassen au obtinut performante exceptionale la nivelul portofoliului nostru global. Dedicarea acestor hoteluri pentru excelenta in servicii si imbunatatirea continua a produselor constituie o sursa de inspiratie pentru noi toti ", a declarat Hubert Joly, presedinte si director general al Carlson. La primirea distinctiei, Yilmaz Yildirimlar, director general al hotelului Radisson Blu din Bucuresti, a declarat : “Suntem un hotel tanar din marea familie Carlson, in care calitatea si excelenta serviciilor constituie valori de baza. Tocmai de aceea, acest titlu ne onoreaza si in acelasi timp ne obliga, atat fata de celelalte hoteluri din retea, cat mai ales fata de cei care ne-au ajutat sa ajungem in pozitia de lideri: clientii nostri”.

Grupul Carlson este unul dintre liderii la nivel global in industria ospitalitatii si a turismului, detinand peste 1070 de hoteluri in aproape 80 de tari, incluzand branduri renumite cum ar fi Radisson, Country Inns & Suites by Carlson, Park Inn si Park Plaza. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti face parte din reteaua Radisson Blu Hotels & Resorts din cadrul grupului hotelier Rezidor, detinut de Carlson. Dispunand in prezent de 718 camere, hotelul Radisson Blu din Bucuresti este cel mai mare hotel de cinci stele din Romania si in acelasi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Deschis in septembrie 2008, hotelul s-a impus ca un reper in industria ospitalitatii din Romania, confirmand valorile binecunoscute ale brandului: facilitati exclusiviste, calitate impecabila a serviciilor, design inovator si ambianta eleganta, menite sa raspunda celor mai exigente cerinte.

Pozitia de lider pe care hotelul Radisson Blu din Bucuresti a castigat-o  pe  piata ospitalitatii din Romania este confirmata deopotriva de aprecierile clientilor si de prestigioasele distinctii obtinute. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost desemnat "Hotelul anului 2008" in Europa de Sud-Est in cadrul Galei SEE Real Estate Awards, a primit trofeul "Hotelul anului 2009 in Romania" din partea HRB Expert Hospitality Forum si a fost inclus in categoria "Brands to Watch" din cadrul prestigiosului program Business Superbrands Romania. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti ocupa primul loc intre hotelurile de cinci stele evaluate in topul popularitatii hotelurilor din Bucuresti, alcatuit de renumitul forum turistic Tripadvisor, cea mai numeroasa si mai importanta comunitate online in domeniul turismului. Tot pe baza opiniilor clientilor, Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat pe lista Expedia Insiders’ Select™ pentru anul 2010, care reuneste cele mai bune hoteluri din lume din punct de vedere al excelentei in servicii, al standardelor de calitate si al impresiei generale pe care hotelul a lasat-o clientilor.    

Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a avut onoarea sa gazduiasca nume celebre, printre care membri ai unor familii regale europene, cum ar fi mostenitorul tronului Spaniei, Printul Felipe de Asturias si Printesa Letizia de Asturias, Printesa Maxima a Olandei si Sarah Ferguson, Ducesa de York. Radisson Blu se poate mandri si cu numeroase celebritati care i-au trecut pragul: Madonna, trupa AC/DC, Mihail Gorbaciov, Patricia Kaas, James Blunt, Garry Moore, Eros Ramazzotti, Vaya Con Dios, Leona Lewis, Pamela Anderson, Vonda Shepard, Richard Bona, Eliane Elias, Chick Corea, Stanley Clarke, Lenny White, Mike Stern, Branford Marsalis, Karim Rashid, John Secada, Snoop Doggy Dog, Morcheeba.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE