Pages

Raiffeisen Bank extinde programul rate fara dobanda


Raiffeisen Bank a extins programul „Multishop rate fara dobanda” si pentru cumparaturile facute pe Internet, in magazinele virtuale partenere. Detinatorii cardurilor de cumparaturi Raiffeisen Bank (peste 300.000) pot plati acum in rate fara dobanda si pe Internet in magazine on-line precum eMAG, MediaGalaxy sau Altex.

„Raiffeisen Bank a lansat anul trecut programul „Multishop rate fara dobanda”, raspunzand dorintelor clientilor sai, atat comercianti cat si detinatori de carduri de cumparaturi. Programul s-a extins rapid si acum functioneaza in cele mai mari retele de magazine din Romania. Introducerea acestei optiuni si pentru cumparaturile on-line permite celor care au un card de cumparaturi Raiffeisen Bank, plata in rate pe internet, fara nici o dobanda sau comision. In acelasi timp, detinatorii magazinelor virtuale care folosesc serviciile Raiffeisen E-Commerce, au posibilitatea sa-si dezvolte afacerea” a spus Titi-Aurelian Stoenescu, director Carduri Raiffeisen Bank

Prin programul „rate fara dobanda” se pot efectua plati in 3, 4, 5, 6, 9 sau 12 rate in magazinele partenere, semnalizate ca atare, la casa, la intrare sau pe site-uri. Printre partenerii bancii se numara: retele comerciale Altex, Domo, Media Galaxy, B&B Collection, magazinele eMAG, Cellini, Musette, Bigotti, Intersport, Clinica  Medicala Medicover, agentii de turism Prestige Tours si Perfect Tours etc. Raiffeisen Bank are in portofoliu aproximativ 1,3 milioane de carduri active, dintre care peste 300.000 de carduri de credit. Banca are o retea de aproximativ 1000 de ATM-uri si peste 9200 de E-POS-uri.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE