Pages

Alpin Spa Vitarium lanseaza un nou concept spa



Alpin Resort Hotel, exclusivistul hotel de 4 si 5 stele din Poiana Brasov lanseaza un nou concept de spa, Alpin Vitarium Spa, unde vei gasi alchimia perfecta intre starea de bine, frumusete, autencitate si rafinament. „Noi vedem in Alpin Vitarium Spa un pas natural care a venit in intampinarea nevoilor clientilor nostri, carora am dorit sa le oferim o experienta complexa, care pe langa relaxarea asociata serviciilor noastre de 4 si 5 stele, sa beneficieze si de un rasfat total al simturilor, de tratamente si pachete medicale create pentru imbunatatirea starii de sanatate si reechilibrarea psiho-fizica. Sa nu uitam ca acum stresul este resimtit mult mai acut decat in anii trecuti, timpul acordat vacantelor menite sa relaxaze este mai redus, in timp ce asteptarile pentru o eficienta crescuta sunt mult mai mari”, a explicat Roxana Aron, Director General Alpin Hotel.

Alpin Vitarium Spa, o oaza de liniste in Poiana Brasov, intre mesteceni si brazi, este locul unde iti vei putea regasi linistea prin pachetele senzoriale pentru fata si corp, masaje si tratamente menite sa inlature incordarea si stresul, terapii medicale dedicate recuperarii fizice, detoxifierii, preventiei, redobandirii bunei dispozitii. Toate aceste terapii si ritualuri au fost create i mod special pentru cei ce doresc sa evina la forma maxima psiho-fizica prin imbinarea unei vacante relaxante cu terapii ce revigoreaza starea generala a corpului si a mintii.

Indiferent ce terapie ai alege, simturile tale vor experimenta culmi nebanuite pana acum. Pe rand sau toate odata! Poti alege din nenumaratele ritualuri de masaj corporal, hidromasaj, tratamente corporale, impachetari cu unt de Shea sau fructe aromate, scruburi si peelinguri pentru pielea lipsita de elasticitate, tratamente faciale antiaging sau de regenerare intensa sau poti opta pentru pachetele Medical Wellness care includ terapii detox, slimfit, hidrocolonoterapie sau balneospa. Fie ca este vorba de saloanele de masaj unde poti testa ritualurile binefacatoare, de piscina cu dimensiuni semi-olimpice, de aburul cu mireasma de brad al saunei sau de sala de gimnastica dotata cu aparatura moderna, toate sunt atragatatoare, revigorante, menite sa ofere o experienta unica. Printre brandurile utilizate in cadrul centrului se numara Terrake si Yonka.

Bineinteles ca cei care vor beneficia de terapiile complexe ale SPA-ului, vor alege sa-si petreaca seara la Alpin Resort Hotel, care pune la dispozitia oaspetilor sai camere duble de 4 stele si apartamente de lux de 5 stele, cu vedere superba asupra muntilor. Fiecare zi la Alpin Resort Hotel & Spa este diferita. Poti incepe cu o escapada in cabinele de masaj unde poti incerca unul dintre masajele binefacatoare, apoi ai putea incerca din multitudinea de activitati puse la dispozitie de hotel – drumetii, echitatie, plimbari cu ATV, barbeque, spatii de joaca pentru copii – pentru ca la finalul unei zile pline sa alegi degustarea unei bauturi fine in bar-clubul hotelului sau poti partcipa la spectacolul culinar de la unul dintre restaurante: clasicul Tosca de 4 stele sau exclusivistul restaurant de 5 stele, À Propos, care aduce gastronomia franceza si mediteraneana desavarsita de buchetul vinurilor alese.

Alpin Resort Hotel & Spa este dedicat celor care constientizeaza ca in confruntarea cu situatiile dificile din viata de zi cu zi, succesul este posibil numai daca suntem in cea mai buna forma psiho-fizica. Terapiile pe care le vei gasi in Alpin Vitarium Spa sunt ceea ce ai nevoie pentru o sanatate mai buna, pentru un aspect exterior sanatos si frumos, pentru echilibrul vital dintre minte si corp. Aici vei putea experimenta complet conceptul de „confort al simturilor”, gandit pentru adevarata stare de bine a trupului si spiritului.













 


0 Responses So Far:

PUBLICITATE