Pages

BenQ - o gama de proiectoare Full HD si televizoarele LED


Pe 12 aprilie 2011 BenQ a anuntat lansarea in Romania a unei noi game de proiectoare Full HD precum si in premiera pentru piata locala a televizoarelor LED marca proprie..Noile produse din zona de home entertainment se adreseaza utilizatorilor care vor sa se bucure de divertismentul digital de calitate din confortul.propriului camin.
BenQ W1100, proiectorul Full HD pentru o experienta desavarsita de vizionare
Cu o rezolutie caracteristica 1920x1080, imaginile redate de BenQ W1100 beneficiaza de o claritate superioara, transformand experienta de vizualizare intr-un moment captivant pentru intreaga familie, indiferent daca membrii acesteia vizioneaza un film, un meci sau incearca cel mai nou joc pentru consola. Naturaletea culorilor si paleta de culori extinsa la 1.07 miliarde asigura cea mai inalta calitate de redare a imaginilor, bogate in detalii vibrante.

Beneficiind de tehnologia de afisare DLP® de la Texas Instruments ce contine un sistem optic cu 12 lentile, sistem 100% optimizat pentru imaginile Full HD ce asigura o imagine extrem de clara, imbunatatita si de cei 2.000 lumeni, dar si de contrastul inalt de 4.500:1, cel mai nou proiector BenQ Full HD reuseste sa proiecteze de fiecare data la o calitate fara egal transmisiunile TV, filmele si competitiile sportive preferate, satisfacand chiar si cele mai exigente cerinte. Sistemul de management al culorilor incorporat in proiectorul W1100 permite utilizatorilor sa regleze fin fiecare tonalitate cromatica, dar si contrastul, luminozitatea, temperatura culorilor, factorul de culoare si tonalitatile de alb, pentru a rezulta o imagine fara compromis.

Cele doua sisteme de difuzoare incorporate in noul proiector Full HD W1100 de la BenQ, ambele de cate 10W, transforma experienta audio intr-o incantare a urechilor auditoriului. Sistemul SRS WOW HD™ de care beneficiaza modelul imbunatateste raspunsul incintelor acustice prin extinderea dimensiunii campului audio si crearea unui sunet de bas mai puternic, mai profund. Mai mult decat atat, tehnologia audio SRS WOW HD™ largeste pe orizontala campul audio si ridica pe verticala fonograma sunetelor prin intermediul unor tehnici brevetate ce permite recuperarea informatiilor pierdute pe durata derularii procesului de mixare. Printre caracteristicile speciale ale proiectorului BenQ W1100 se numara si afisarea simultana a mai multor imagini din diferite surse (PIP), racirea rapida dupa deconectare sau redimensionarea digitala a imaginii cu evidenterea in prin plan a fiecarui detaliu.

Cu o durata de viata a lampii de 4.000 de ore si o tehnologie care nu contine filtre de praf pentru protectia lampii, deci care nu necesita timp pentru intretinere sau costuri suplimentare pentru inlocuirea filtrelor,  modelul BenQ W1100 este un proiector ideal, de inalta calitate, economic, si durabil. Cu ajutorul modului Eco, durata de viata lampii este si mai mult prelungita, ajungandu-se la o durat de utilizare chiar si de 9,6 ani**.

* Durata de viata efectiva a lampii poate varia datorita unor conditii diferite de mediu si de exploatare.
* Durata de viata calculata la o functionare a proiectorului de 4 ore/zi, 8 ore/la sfarsitul saptamanii (week-end), 52 de saptamani/an.

BenQ E24-5500 si BenQ E26-5500, televizoare LED pentru distractie prelungita
BenQ lanseaza in Romania pentru prima data televizoare LED de mici dimensiuni apartinand seriei 5500, modelele E24-5500 si E26-5500, cu rezolutie Full HD (1920x1080, format 16:9), respectiv HD Ready (1366x768), pozitionate ca produse destinate camerelor de zi de dimensiuni mai mici sau a dormitoarelor pentru folosirea lor ca monitor conecatat la un PC sau pentru utilizarea lor ca televizor. Ambele modele dispun de tuner DVB-T si DVB-C, MPEG2/4, fiind capabile de receptionare a semnalului TV RF digital SDTV/HDTV cu o simpla antena de camera.

Prin tehnnologia exclusiva BenQ Senseye®, care imbunatateste culorile, claritatea si contrastul continutului video, corectand si vizualizarea imaginilor afisate rapid printr-un motor de optimizare a miscarilor, noile televizoare LED produc imagini mai reale, mai naturale, mult mai clare, cu mai multe detalii si cu o gama de culori mai bogata.

Modelele E24-5500 si E26-E5500 datorita panel-ului de tip LED VA dispun de o rata nativa a contrastului de 3.000:1, utilizatorii avand astfel mai mult control asupra procesului de iluminare a imaginilor exceptionale. Vizualizarea devine o adevarata placere, prin sublinierea detaliilor fine si a adancimii de culoare, chiar si in cazul celor mai intunecate scene si imagini. Cu unghiuri de vizionare de 178 de grade, utilizatorul este capabil sa vada clar imaginile din orice unghi.
Tehnologia audio SRS Trusurround HighDefinition ofera un sunet realist, cu bass plin si sunete inalte fine. Utilizatorul poate regla sunetul dorit prin egalizorul grafic si presetari speciale de tip dialog, cinema sau muzica, utilizand numai difuzoarele LED TV, fara a fi nevoie de conectarea la boxe externe.

Dotat cu un player multimedia USB, televizorul este capabil sa citeasca fisiere multimedia direct de pe stick-ul de memorie, fie ca este vorba despre fisiere video HD, melodii in format MP3 sau fotografii ale celor dragi. Alte caracteristici ale noilor modele includ: Time Shift (inregistrarea temporara a emisiunilor TV pe un suport USB extern), temporizarea opririi, setarea TV-ului pentru oprirea la o anumita ora, control parental pentru anumite canale, 24P Cinema View Support pentru imagini de calitate cinematografica superioara.

Proiectorul W1100 este disponibil la partenerii BenQ din Romania - Darer, IT Direct, RHS, Scop, la un pret de 4.999 RON, iar televizoarele LED sunt disponibile in luna aprilie exclusiv in reteaua eMAG, la un pret de 1.299 RON pentru E24 si 1.399 E24, urmand ca acestea sa fie disponibile si la ceilalti parteneri BenQ incepand din luna mai.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE