Pages

Generali Asigurari lanseaza GaranT - o asigurare de viata unit-linked cu profit garantat


Generali Asigurari lanseaza GaranT, asigurare de tip unit-linked care ofera garantii importante clientilor: pe lânga beneficiul protectiei, oferit de o asigurare de viata, produsul garanteaza asiguratului, la maturitatea politei, cea mai mare valoare a unei unitati de fond inregistrata pe toata perioada derularii contractului. Astfel, clientii sunt protejati de posibile variatii negative ale fondurilor de investitii, in special in apropierea maturitatii contractelor.

Banii sunt investiti in plasamente sigure prin cinci fonduri garantate de investitii, lansate gradual, fiecare cu o durata de cinci ani. Managementul investitiilor si maximizarea randamentului sunt asigurate de o retea de specialisti internationali, parte din Grupul Generali. “Noul produs GaranT este lansat in contextul in care am observat un interes din ce in ce mai ridicat al românilor pentru asigurarile investitionale tip unit-linked, concomitent cu oferirea de garantii asupra investitiilor. GaranT este un produs unic pentru ca imbina flexibilitatea unui produs investitional cu siguranta oferita de o asigurare traditionala si care, mai mult, garanteaza la maturitate cea mai mare valoare a unitatii inregistrata la finalul oricarei luni de contract. In plus, spre deosebire de un produs unit-linked obisnuit, la care riscul investitiei este preluat in totalitate de client, la GaranT protectia si randamentul superior sunt oferite de firme specializate in managementul investitiilor”, a  declarat Ovidiu Racoveanu, Director Asigurari de Viata Generali Asigurari.

Suplimentar fata de acoperirile de baza oferite de polita de asigurare de viata, clientul poate opta si pentru o serie de alte acoperiri suplimentare, cum ar fi: invaliditate permanenta totala sau partiala din orice cauza sau din accident, spitalizare continua, interventii chirurgicale, imobilizare in aparat ghipsat, fracturi/arsuri, boli grave, cheltuieli medicale, exonerarea de la plata primelor de asigurare in caz de invaliditate permanenta din orice cauza, dublarea sumei asigurate ca urmare a unui de accident sau triplarea in cazul unui accident de circulatie. Primele de asigurare pot fi platite integral sau periodic, respectiv anual, semestrial sau trimestrial. Pentru cresterea capitalului investit si, implicit, a posibilitatilor de câstig, pe parcursul derularii contractului pot fi efectuate plati suplimentare. GaranT ofera si posibilitatea efectuarii de retrageri partiale din contul creat de asigurat prin plata de prime suplimentare, garantia la maturitate mentinându-se chiar si in acest caz. Indemnizatia de asigurare poate fi incasata integral sau sub forma de rente.

„Noul produs ii vizeaza, in primul rand, pe cei interesati de o modalitate de investire cu profit garantat, dar si pe cei care cauta o solutie optima care sa le ofere siguranta familiei. Vorbim despre persoane care au un nivel de educatie si venituri peste medie, isi planifica pas cu pas viitorul, sunt responsabile si vor sa le asigure celor dragi o viata mai buna. Pentru toti acestia suntem pregatiti sa acordam consultanta prin intermediul retelei noastre de vânzari prezente in intreaga tara”, explica Ovidiu Racoveanu.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE