Pages

Cel mai mic si mai usor aparat foto cu lentile interschimbabile din lume


Panasonic a lansat astazi 12 mai 2011 cel mai mic si mai usor aparat foto cu lentile interschimbabile din lume. Cu o varietate larga de functii si cu un corp compact, LUMIX G3 transforma momentele simple in adevarate opere de arta in materie de fotografie.

Lasa-ti  creativitatea sa zboare
Noul LUMIX G3 iti permite sa faci fotografii superbe de la primele cadre. Senzorul imbunatatit de 16 megapixeli, functia autofocus si inregistrarea Full HD in format AVCHD ofera o calitate exceptionala a imaginii, conditionata pana nu de mult de folosirea camerelor foto DSLR, grele si complicat de folosit de catre amatori. Modurile de fotografiere automate si extrem de intuitive, precum si varietatea de functii avansate sunt garantia ca vei face fotografii reusite mereu.


Imagini uimitoare, fara limite
Noua membra a familiei de camere foto Panasonic Lumix G Micro System - LUMIX G3 va schimba etaloanele existente in materie de aspect al aparatelor foto. Prin eliminarea pentaprismei, Panasonic a obtinut pentru noua camera un corp compact din aluminiu cu un design stilat, usor de tinut in mana. Cu 25% mai mic decat predecesorul sau, LUMIX G3 este proiectat sa–l poti lua oriunde cu tine.  
Nu pierde momentul perfect
Momentele importante trec repede asa ca ai nevoie de un aparat rapid care sa le surprinda pentru tine. LUMIX G3 impinge limitele, oferind cel mai rapid autofocus din lume,  la un nivel de aproximativ 0,1 secunde. Ecranul LCD mobil si tactil, cu rezolutie inalta, precum si vizorul EVF iti permit sa alegi cum vrei sa faci fotografiile, in functie de moment: poti fotografia deasupra capului, la un concert, spre exemplu, sau apropiindu-ti ochiul de camera pentru un portret.
Totul conteaza
Alexandru Mina, communication manager Panasonic Romania spune: “Cand vrei sa treci la un alt nivel in fotografie, nu e nevoie sa cari dupa tine un aparat DSLR greu de folosit si de transportat. Gama noastra LUMIX G este gandita pentru a veni in intampinarea nevoilor tale: este mica si usoara, totodata flexibila si usor de folosit si livreaza imagini la cea mai buna calitate posibila. Cu LUMIX G3, creativitatea ta nu are limite.”


Caracteristici:
·        Calitate exceptionala a imaginii: Cu senzorul Live MOS de 16 megapixeli, light speed Auto Focus si redarea bogata a detaliilor, noul LUMIX G3 duce fotografiatul la un alt nivel.
·        Subtire, ultra-compacta si usoara: Cu 25% mai usoara decat LUMIX G2, cantarind doar 336 grame si fiind usor de manevrat, LUMIX G3 este proiectata sa mearga oriunde cu tine.
·        Alegi stilul potrivit: Designul stilat din aluminiu poate fi personalizat in patru culori: Negru, alb, rosu si maro.
·        Alegi cum sa fotografiezi: Cu vizorul Electronic Viewfinder incorporat poti fotografia chiar daca te afli intr-o multime sau vrei sa faci un portret.
·        Control pentru fotografii perfecte: LUMIX G3 iti permite sa faci fotografii superbe inca de la primele cadre datorita modului iA+ (Intelligent Auto Plus). Auto Focus-ul poate fi setat doar apasand pe un buton, functia Face Recognition isi va aminti setarile pentru fetele prietenilor tai, iar Intelligent Scene Selector va ajusta automat modul potrivit in functie de subiectul selectat pentru a fi fotografiat.
·        Pastreaza amintirile in inregistrari video Full HD: Full HD AVCHD movie recording, timpul mare de inregistrare si controlul intuitiv te vor ajuta sa creezi inregistrari video aproape de perfectiune cu usurinta.


Noul aparat va fi disponibil si in Romania incepand cu luna iunie, iar pretul acestuia va fi de aproximativ 3399 RON.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE