Pages

7 carti revolutionare de Dr. Menci!


Dupa succesul inregistrat de cele doua volume despre nutritie “Si noi ce mai mancam? Noua ordine alimentara” si “Si noi ce mai mancam...ca sa slabim?”, prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi demareaza o adevarata campanie de educare si informare cu privire la ce inseamna alimentatia gustoasa si cu adevarat sanatoasa.  “Adevarul despre alimentatia romanilor” este prima carte din colectia “Si noi ce mai mancam?”, o serie de sapte volume distribuite in fiecare joi, la toate chioscurile de presa, impreuna cu un cotidian de sport. Primul volum al colectiei va aparea pe data de 12 mai, la pretul de 13,99 lei. 

Din colectia “Si noi ce mai mancam?” mai fac parte:
Vol. 2 – “Intelege-ti organismul si ajuta-l!” – apare pe 19 mai. 
Din acest volum afli cum sa asociezi corect alimentele pentru o digestie buna, de ce este important sa tii cont de propriul tau bioritm si care este rolul detoxifierii organismului.
Vol. 3 – “Citeste eticheta si fereste-te de alimentele falsificate” – apare pe 26 mai.  
Etichetele produselor sunt extrem de importante. Acest volum te invata cum sa le citesti corect, la ce trebuie sa fii atent si cum sa faci diferenta intre alimentele falsificate si alimentele sanatoase.
Vol. 4 –  “Ai grija ce mananci cand iei medicamente” – apare pe 2 iunie.  
Diferitele combinatii dintre alimente si medicamente pot fi daunatoare. Acest volum iti dezvaluie ce trebuie sa mananci cand iei anumite medicamente, ce alimente trebuie sa eviti si cum se influenteaza reciproc medicamentele si alimentele.
Vol. 5 – “Hraneste-te sanatos cu bani putini” – apare pe 9 iunie. 
Mancarurile cu adevarat sanatoase nu sunt scumpe! In volumul 5 vei gasi sfaturi pentru a gati si a manca sanatos, cu un buget pe masura buzunarului tau.
Vol. 6 – “Cumpara destept si gateste corect” – apare pe 16 iunie.  
Te intrebi ce ar cumpara un nutritionist daca ar fi intr-un supermarket? Descopera sfaturi practice despre ce alimente sa pui in cosul de cumparaturi, cum sa le alegi, cum sa le combini si cum sa le gatesti.
Vol. 7 – “Invata sa-ti stapanesti pofta de mancare!” – apare pe 23 iunie. 
Intelege ce inseamna pofta de mancare! Vezi in ultimul volum de unde vine pofta de mancare, de dulce, de sarat, de carne; cum poti combate aceaste pofte si cum poti sa le stapanesti pe termen lung.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE