Pages

S-a deschis primul showroom Akzo Nobel in Romania


Compania olandeza Akzo Nobel, cel mai mare producator de vopsele si lacuri din lume, a lansat primul showroom in Romania. Panglica a fost taiata de  Excelenta Sa, doamna Tanya van Gool, Ambasadorul Olandei la Bucuresti şi domnul Marius Pintea, Market Manager -  Akzo Nobel Romania. Showroom-ul are o suprafata de circa 200 mp si este situat pe Calea Grivitei 206 bis. Investitia s-a ridicat la 400.000 de euro.
Excelența Sa, Tanya van Gool si Marius Pintea
Noul spatiu comercial Akzo Nobel este conceput si dotat astfel incat sa poata oferi clientilor atat produse de calitate superioara, cat si sfaturi practice si tehnice, precum si expertiza arhitectilor si designerilor, totul intr-o atmosfera plina de culoare. In incinta showroom-ului vor fi comercializale cele mai cunoscute branduri ale grupului olandez in Romania, printre care vopseaua lavabila Dulux, lacurile Sadolin pentru tratarea lemnului si vopseaua pentru metal Hammerite. Produsele oferite consumatorilor de catre producatorul numarul 1 mondial sunt premium si se adreseaza unui public pretentios si selectiv. Vopseaua Dulux este prezenta pe piata intr-o gama diversa de culori, in nuante deosebite, iar lacurile Sadolin sunt foarte apreciate de catre cunoscatori. Produsele Akzo Nobel sunt importate din Marea Britanie, Polonia si Ungaria.

Marius Pintea, Market Manager Akzo Nobel Coatings Romania
“Akzo Nobel este un brand olandez de care suntem mandri. Showroom-ul lansat astazi vine cu un concept nou: prezentare de produse dar si consultanta de specialitate. Este o onoare sa ma aflu aici.” a declarat Excelenta Sa, doamna Tanya van Gool, Ambasadorul Olandei la Bucuresti. Deschiderea showroom-ului de pe Calea Grivitei face parte dintr-un proiect de dezvoltare mai amplu al companiei Akzo Nobel pe plan local. In urmatorii ani Akzo Nobel Coatings Romania intentioneaza sa deschida si alte spatii de desfacere proprii, in functie de cerintele pietei. Marius Pintea, Market Manager Akzo Nobel Coatings Romania, precizeaza: ”Ne-am propus sa deschidem anul acesta cel putin inca 2 showroom-uri in orase importante din tara, iar pana la sfarsitul anului 2012 speram sa fim prezenti pe piata din Romania cu minim 10 showroom-uri.” Akzo Nobel este cel mai mare producator de vopsele si lacuri la nivel global si un producator important de substante chimice de specialitate. Avand sediul central in Olanda - Amsterdam, Akzo Nobel opereaza in peste 80 de tari si are peste 50.000 de angajati. Cele mai cunoscute branduri cu care grupul olandez este prezent in Romania sunt Dulux (vopsea lavabila), Sadolin (lacuri pentru tratarea lemnului) si Hammerite (vopsea pentru metal).






0 Responses So Far:

PUBLICITATE