Pages

120 de copii sarbatoriti de Intersport si Federatia Romana de Tenis



In preajma zilei de 1 iunie, Intersport si Federatia Romana de Tenis (FRT) au aniversat circa 120 de copii din cinci centre de plasament si centre sociale din Bucuresti si Ilfov, la Centrul National de Tenis. Tema petrecerii a fost una sportiva, copiii avand astfel posibilitatea sa deprinda tainele jocului de tenis, sub atenta coordonare a antrenorilor din centru. Invitat special a fost Victor Hanescu, care împreuna cu Ruxandra Dragomir – Presedinte FRT -  le-au facut copiilor cateva demonstratii de talent. La sfarsit, toti copiii au primit premii de la Intersport.

“KIDS DAY” reprezinta un efort comun al FRT si Intersport Romania de a aduce un zambet pe fetele unor copii care poate nu au acest prilej zilnic. Ne bucuram foarte mult ca împreuna cu partenerul nostru de traditie am reusit sa ne continuam misiunea strategica, reflectata si în sloganul companiei noastre, de a aduce sportul mai aproape de oameni si, în acest caz, mai aproape de copii. Am avut ocazia sa vedem copii minunati în cadrul evenimentului, care s-au jucat, s-au distrat si, cel mai important, au plecat fericiti dupa ce au petrecut o zi împreuna cu FRT si Intersport”, a declarat domnul Ionas Ignatios – Country Manager Intersport Romania si Bulgaria.

''Am putut sa facem o mica bucurie unor copii care provin din familii defavorizate, de la casele de copii. Am încercat ca prin aceasta aniversare speciala a copiilor sa avem o zi a portilor deschise pentru tenis. Acesti copii minunati fac parte din lumea noastra. Ei trebuie sa fie sprijiniti, atat cat se poate. Am încercat sa le oferim sfaturi prin antrenorii prezenti la eveniment. Sigur, îi asteptam si în viitor, întrucat avem mai multe programe speciale pentru copiii care nu au posibilitati financiare. Sunt grupe de initiere si mini-tenis. Eu cred ca antrenorii au observat ieri cativa jucatori cu potential, care ar putea sa fie sprijiniti'', a declarat Ruxandra Dragomir, Presedinte al Federatiei Romane de Tenis.
  
Despre Intersport
Prezent în 38 de tari din întreaga lume, Intersport este lider mondial în vanzarea de articole sportive. Cu un istoric de mai bine de 40 de ani, compania se mandreste cu marcile si produsele pe care le comercializeaza, atent alese dupa standarde de calitate bine definite. Astfel, în magazinele Intersport se gasesc mereu articole din cele mai noi colectii ale brandurilor consacrate (precum Nike, Adidas, Puma, Converse, Reebok, Asics, Wilson, Atomic, Rossignol, Columbia, Arena, etc.), dar si branduri proprii care mizeaza pe acelasi standard ridicat al calitatii (McKinley, Firefly, Etirel, Tecno Pro – branduri comercializate exclusiv în reteaua de magazine Intersport).

Din dorinta de a sustine si a promova sportul si miscarea nu doar în randul profesionistilor, dar si printre oamenii de rand, magazinele Intersport ofera o gama diversa de produse, de la textile si încaltaminte sportive pana la aparate de fitness, mingi rachete de tenis/badminton sau ochelari de înot/soare. De asemenea, echipamentele Intersport acopera aproape toata gama de activitati sportive, individuale sau de echipa (fotbal, baschet, volei, tenis, natatie, etc.).


0 Responses So Far:

PUBLICITATE