Pages

Grupul Rezidor desemnat “Cel mai bun angajator din industria hoteliera”



Grupul hotelier Rezidor a primit titlul de „cel mai bun angajator al anului 2011” (the 2011 Best Employer in Hospitality Award) din Anglia si Tara Galilor, in cadrul Galei Hoteliere organizate pe 21 iunie 2011,  la Londra, de Caterer, cel mai important website de recrutare in industria ospitalitatii. Prin performanta sa, Rezidor a reusit sa surclaseze alti competitori de referinta din categoria „Cel mai bun angajator din randul marilor lanturi hoteliere”, printre acestia numarandu-se Hilton Worldwide si hotelurile Macdonald.
Premiile au fost decernate in urma opiniilor exprimate de peste 5000 de angajati din cadrul companiilor intrate in competitie. Interpretarea chestionarelor alcatuite de Learnpurple, o cunoscuta companie din domeniul managementului Resurselor Umane, a facut posibila o analiza obiectiva a perceptiei pe care subiectii o detin cu privire la angajator, asigurand acuratetea in oferirea premiilor. Ceremonia prezentata de Fred Macaulay, un binecunoscut actor de comedie scotian, a reunit peste 300 de reprezentanti din segmentul hotelier si al restaurantelor, pub-urilor, barurilor si furnizorilor de catering, cu totii candidati la titlul de „Cel mai bun Angajator al anului 2011”.

Lista completa a celor 30 de castigatori ai titlului de „Cel mai bun angajator din industria hoteliera din Anglia si Tara Galilor 2011”  este disponibila pe www.bestemployersinhospitality.com. In Romania, grupul Rezidor este reprezentat de lantul hotelier Radisson Blu, prin hotelul Radisson Blu din Bucuresti. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti este singurul hotel de cinci stele din Romania inclus in Expedia Insiders’ Select™ List  2011, lista exclusivista a celor mai bune hoteluri din lume recomandate de cea mai mare agentie de turism online, Expedia. Este pentru al doilea an consecutiv cand hotelul Radisson Blu din Bucuresti este inclus pe aceasta lista, fiind selectat dintre cele 130 000 de hoteluri din intreaga lume de pe site-ul agentiei online.

Excelenta in servicii si gradul ridicat de satisfactie al clientilor au mentinut Radisson Blu si in topul preferintelor clientilor Tripadvisor, cea mai numeroasa si mai importanta comunitate online in domeniul turismului. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti ocupa primul loc intre hotelurile de cinci stele evaluate in topul popularitatii hotelurilor din Bucuresti, alcatuit de Tripadvisor. In 2011, Radisson Blu Bucuresti a fost ales Hotelul Anului in Romania si Hotelul Anului la nivel mondial, in cadrul  renumitului grup hotelier american, Carlson, ca o recunoastere a performantelor in privinta satisfactiei clientilor, implicarii personalului, veniturilor generate si rezultatelor economice semnificative. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti a fost selectat dintre cele peste 1070 de hoteluri  care fac parte din reteaua Carlson la nivel mondial.

Radisson Blu asigura managementul complexului hotelier de 718 camere de 4 si 5 stele din Bucuresti, cel mai mare complex hotelier de lux din Romania si in acelasi timp cel mai mare hotel Radisson din regiune. Hotelul Radisson Blu din Bucuresti face parte din reteaua Radisson Blu Hotels & Resorts, marca premium a grupului hotelier Rezidor, unul dintre grupurile hoteliere cu cea mai dinamica crestere la nivel mondial.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE