Pages

Vara aceasta, parul tau se bucura de ingrijire intensa. De la Dove



Apa marii, nisipul, soarele, apa cu clor din piscina preferata ne afecteaza si degradeaza parul mai mult decat credem. Astfel, chiar daca vara este anotimpul nostru preferat, trebuie sa alocam mai mult timp ingrijirii parului. Si totusi cum poti avea un par stralucitor si sanatos chiar si in timpul verii?
Dove stie ca parul tau are nevoie de ingrijire intensa vara si iti ofera un set complet de cosmetice, special creat pentru parul degradat si deshidratat.

Samponul Dove Intense Repair beneficiaza de tehnologia patentata Fibre Actives ce repara firul de par din interior si serum hidratant patentat cu microparticule ce ajuta la repararea suprafatei firului de par de la radacina pana la varfuri, oferindu-i hidratarea si elasticitatea de care acesta are nevoie in timpul zilelor fierbinti de vara.



Masca-tratament Dove Intense Repair cu tehnologia patentata Fibre Actives repara firul de par din interior, fara sa-l incarce. Intr-o singura aplicare, masca-tratament reface structura firului de par si proteinele pierdute datorita agresiunilor la care este supus parul.

Si pentru ca Dove stie ca parul tau are nevoie de produse de ingrijire cu efect rapid, iti ofera CADOU noul balsam-tratament Dove Intense Repair ! Balsamul-tratament Dove Intense Repair pentru par uscat si degradat actioneaza in profunzimea firului de par si il ingrijeste instant, prevenind astfel ruperea parului si despicarea varfurilor. Formula unica contine: tratament cu tehnologia FIBRE ACTIVES care patrunde in profunzime, restabileste legaturile dintre lanturile proteice si reface integritatea structurale a firului de par, fara a-l incarca si balsam cu SERUM CU MICROPARTICULE ce hidrateaza suprafata firului de par si inchide cuticulele pentru a proteja parul impotriva agresiunilor viitoare.


Noul Dove este diferit! Ia-l cu tine si in vacanta!

Setul de ingrijire a parului contine:

*Sampon Dove Intense Repair – 250ml
*Masca Dove Intense Rapair – 200ml
*Balsam- tratament Dove Intense Repair – 180ml

Fresh Nature System, cadoul tau de la Dove pentru o vara racoritoare!

Pentru si mai multa prospetime in zilele fierbinti de vara, energizeaza-te cu noul set de cosmetice Dove Fresh Nature System si foloseste in fiecare zi lotiunea hranitoare de corp Dove Go Fresh Nourishment si deodorantul Go Fresh. Si pentru ca  trebuie sa ai grija de fiecare centimetru al corpului tau, Dove iti ofera cadou un balsam de buze cu extract de ulei de floarea soarelui si particule perlate delicate, ce asigura o hidratare de durata si o stralucire de matase pentru buzele tale.

Se spune ca ziua buna se cunoaste de dimineata, asadar nu pleca de acasa fara sa aplici pe intreaga suprafata a corpului noua lotiune hranitoare de corp Dove  Fresh Nourishment cu sistemul unic DeepCare Complex, cu agenti nutritivi proprii pielii si ulei esential ce patrund profund in piele, pentru o hidratare de durata.Astfel te bucuri de o piele catifelata si revigorata de parfumul de castravete si ceai verde.

Pentru protectie eficienta impotriva transpiratiei si a mirosurilor timp de 24 de ore, foloseste deodorantul antiperspirant Dove Go Fresh cu ¼ crema hidratanta, ce ingrijeste cu delicatete pielea de la subrat. Parfumul racoritor si proaspat de castravete si ceai verde te va energiza pe parcursul intregii zile.
 
Nu uita sa porti in geanta balsamul de buze Dove pentru a avea buze catifelate si stralucitoare toata vara. Extractul din ulei de floarea soarelui hidrateaza pielea delicata a buzelor, iar  particulele perlate delicate asigura o stralucire discreta.

Noul Dove este diferit! Bucura-te de o vara racoritoare!

Setul Dove Fresh Nature System contine:

*Dove Fresh Nourishment lotiune hranitoare de corp 250 ml
Cu sistemul DeepCare Complex cu agenti nutritivi proprii pielii care hranesc in profunzime pielea si cu efect revigorant datorita parfumului de castravete si ceai verde.

*Dove Go Fresh deodorant spray antiperspirant 150 ml
Cu ¼ cremă hidratantă şi parfum proaspăt de castravete şi ceai verde, oferă protecţie 24 de ore împotriva transpiraţiei si a mirosurilor neplacute şi îngrijeşte pielea de la subrat.

*Balsam de buze Dove cu extract din ulei de floarea soarelui pentru hidratarea pielii delicate a buzelor si particule perlate pentru o stralucire discreta.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE