Pages

Concert Bon Jovi la Bucuresti!


Bon Jovi va concerta pentru prima oara in Romania pe data de 10 iulie 2011, in Piata Constitutiei din Bucuresti. Turneul Live 2011 a inceput pe 9 februarie 2011 in Statele Unite, iar pe 8 iunie 2011 se muta in Europa cu concerte in Zagreb, Oslo, Helsinki. Dupa concertul din Romania, trupa mai sustine inca 10 concerte in Europa pana la sfarsitul lunii. Printre orasele in care vor concerta dupa Romania sunt Dusseldorf (13 iulie 2011), Atena (20 iulie 2011), Viena (22 iulie 2011), Barcelona (27 iulie 2011) urmand ca turneul sa se incheie pe 31 iulie la Lisabona.

Trupa Bon Jovi s-a format in 1983 in Sayreville, New Jersey si de-a lungul timpului a lansat 11 albume de studio si au avut peste 2600 de concerte in peste 50 de tari in fata a aproximativ 34.000.000 de fani. Membrii trupei sunt Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percutie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals). Cei 5 canta impreuna in aceasta formula din 1994, cand Alec John Such (primul basist al trupei) a parasit formatia. Cu peste 120 de milioane de albume vandute in peste 27 de ani de cariera, Bon Jovi este una dintre cele mai iubite trupe rock ale lumii. Piese ca “It’s My Life“, “Livin’ on a Prayer” sau “Always” au devenit adevarate imnuri ale unor generatii ce au crescut odata cu trupa. Biletele pentru concertul Bon Jovi vor fi disponibile exclusiv in reteaua Eventim. Se organizeaza transport special pentru concertul Bon Jovi si se pot achizitiona vouchere de transport din principalele orase ale tarii. In functie de categorie pretul biletelor la concert este:
VIP A1, A2 – 479,3 lei
VIP B1, B2 – 372,8 lei
Golden Circle – 298,2 lei
Normal Circle – 186,4 lei
Peluza Parlament – PROMO – 138,5 lei pentru primele 2000 bilete
Peluza Parlament – 159,8 lei dupa epuizarea biletelor la pret promotional 

Accesul publicului la concert se va face in Piata Constitutiei incepand cu ora 16.00, prin doua porti pozitionate pe Bd. Libertatii la extremitatea dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), respectiv pe Calea 13 Septembrie. Cei care au bilete la peluze, in Normal Circle, respectiv Golden Circle pot intra pe oricare dintre porti. Celor cu bilete in tribunele VIP A1, respectiv B1 li se recomanda accesul prin portile dinspre Splaiul Unirii (Parcul Izvor), iar celor cu bilete in tribunele VIP A2, respectiv B2 li se recomanda accesul prin portile dinspre Calea 13 Septembrie. Nu se permite accesul cu aparate de fotografiat sau de inregistrare audio-video, cu umbrele, obiecte contondente, arme albe sau de foc, sticle, pet-uri, can-uri, lasere, stupefiante, medicamente de orice fel (cu exceptia cazurilor in care spectatorii au asupra lor reteta medicala care confirma necesitatea consumului). Achizitionarea de produse in incinta locatiei concertului Bon Jovi se va face pe baza jetoanelor care vor putea fi cumparate de la casieriile special amenajate. Jetoanele achizitionate si neconsumate nu vor putea fi rascumparate la finalul concertului.

Trupa este formata din Jon Bon Jovi (voce, chitara), Richie Sambora (chitara, backing vocals), Tico Torres (tobe, percuţie), David Bryan (clape, pian, backing vocals) si Hugh McDonald (bas, backing vocals).
Concertul de la Bucuresti al trupei Bon Jovi este produs de East European Entertainment si D&D Entertainment, în colaborare cu Marcel Avram. Lista altor posibile concerte din 2011. 

Premiile BON JOVI

Brit Awards                                                                                          Grammy Award
1996                                                                                                       2007
Won Brit Award                                                                                     Category Best Country Collaboration with Vocals for
Category Best International Group                                                  “Who Says You Can’t Go Home”

American Music Awards                                                                  Bambi Awards
2004                                                                                                       2007
Won Award of Merit                                                                              Won Bambi Award
1988                                                                                                       Category Music International
Won American Music Award                         
Category Favourite Pop/Rock Band, Duo or Group                                    

CMT Music Awards                                                                            Songwriter’s Hall of Fame
2006                                                                                                       2009
Won CMT Music Award                                                                    Jon Bon Jovi and Richie Sambora were inducted

Category Collaborative Video of the 
Year “Who Says You Can’t Go Home

2008                                                                                                      
Won CMT Music Award                                                                   
Category Collaborative Video of the Year for “Till We Ain’t                          
Strangers Anymore”       

Pentru mai multe informatii accesati  www.BonJovi.com


0 Responses So Far:

PUBLICITATE