Pages

Trucuri pentru un ten perfect in acest sezon!



www.egoistwellness.ro
Vara ne da batai de cap, cu temperaturile ridicate care pot crea probleme grave pentru ten din cauza arsurilor solare si a deshidratarii accentuate. Tenul se incarca mult mai repede, se produce descuamarea si este predispus tot mai mult la riduri.Asadar, pe timpul verii, rar vei intalni un ten perfect.
De cele mai multe ori, pielea are un aspect mai gras, mai deshidratat ori iritat. Vinovatii sunt razele UV si caldura, care favorizeaza excesul de sebum, vantul uscat si chiar si apa sarata de mare. “In anotimpul cald, persoanele cu tenul sensibil trebuie sa acorde o atentie sporita ingrijirii acestuia. Vara este unul dintre cele mai ingrozitoare sezoane pentru cei care au tenul delicat. Iritatiile, roseata sau mancarimile sunt doar cateva dintre problemele cu care se pot confrunta acestia”, ne-a spus Delia Laios, cosmetician in cadrul Egoist Wellness. Nici barbatii nu sunt ocoliti de aceasta problema. Tenul masculin este la fel de expus poluarii si factorilor de stres interni si externi. Ca urmare, acesta are nevoie de aceasi ingrijire si atentie. Medicii dermatologi au constatat ca probleme serioase prezinta si pielea barbatilor, ale caror riduri de pe fata sunt mult mai profunde decat la femei, deoarece tenul se incarca mai repede. “Cremele de fata nu trebuie ocolite mai ales cele care asigura o fotoprotectie, deoarece pielea expusa luminii poate sa dezvolte leziuni cutanate. El poate sa faca acnee, dermatita seboreica sau psoriasis”, ne-a mai spus Delia Laios.

Este vital pentru frumusetea noastra sa ne tratam tenul diferentiat pe timpul verii, iar hidratarea interioara si exterioara sta la baza oricarui ten sanatos si stralucitor. Tratamentul de baza intr-un salon de infrumusetare presupune o curatare, un peeling, masajul facial si o masca, toti pasii necesari pentru ca tenul sa fie perfect ingrijit. Acest tip de tratament nu trebuie sa lipseasca lunar daca dorim sa prevenim o imbacsire a tenului dar si aparitia ridurilor. Astfel, terapiile pentru tenul devitalizat confera pielii forta si energie activand metabolismul si regenerand intensiv celulele. Tratamentul antirid intareste tesutul conjunctiv prin aport de colagen, netezeste liniile fine si diminueaza ridurile. Hidratarea este imperios necesara pentru a asigura o protectie si o ingrijire corecta a pielii.

Cremele hidratante sunt un must pe perioada verii!
In sezonul cald nu uita de cremele si lotiunea pentru protectia solara cu factor de protectie 15 sau 30, in functie de ten. Aceste produse sunt extrem de importante atat pentru ten, cat si pentru starea generala de sanatate. De fiecare data cand iesi in soare este indicat sa aplici crema protectoare pe intreg corpul, in special in zonele cele mai expuse la soare. Dupa o zi obositoare, dupa ce pe piele s-a depus praf si transpiratie, iar machiajul s-a topit, trebuie sa urmati cu sfintenie acelasi ritual de demachiere, tonifiere si hidratare. Insa de data aceasta crema nu trebuie sa contina factori de protectie UV. Cand nu ne sunt necesari ei imbacsesc tenul inutil. Tratamentele recomandate in aceasta perioada de specialistii Egoist Wellness sunt tratamentul de baza care te va costa 250 ron si tratamentul pentru ten devitalizat (confera pielii forta si energie, activand metabolismul si regenereaza intensiv celulele), in valoare de 300 ron.

Despre Egoist Wellness
Un sanctuar al relaxarii, frumusetii și confortului personal - Egoist Wellness, te invita sa explorezi universul starii de bine - de la terapiile spa traditionale pentru corp, minte și spirit, pana la cosmetica medicala de ultima ora. Personalul Egoist Wellness este specializat in relaxare și terapii antistres prin tehnici de masaj și ritualuri multisenzoriale provenite din cultura wellness universala, terapii antiaging, tratamente corporale performante de detoxifiere, slabire, anticelulitice sau de tonifiere, precum și programe personalizate de fitness. Mai multe detalii gasesti pe www.egoistwellness.ro.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE