Pages

Cocor Fashion Days prezinta colectiile designerilor romani


Cei mai cunoscuti designeri autohtoni, aflati si in Galeria Designerilor Romani din Cocor, isi vor prezenta noile colectii vestimentare pentru sezonul toamna-iarna 2011/2012 in cadrul evenimentului Cocor Fashion Days care va avea loc in zilele de 21 si 22 septembrie. In cele doua zile de festival, designerii vor arata publicului larg si vedetelor prezente la eveniment cele mai in voga colectii de haine si accesorii, in cadrul unui show de moda impresionant. Printre designerii care isi vor prezenta cele mai reprezentative tinute si accesorii se regasesc nume cu greutate in lumea modei precum Mihai Albu, Kristina Dragomir, Mihaela Glavan, dar si Cristian Samfira, Rhea Costa, Catinca Roman, Kinga Varga, Clara Rotescu, Laura Olteanu sau Dorin Negrau. In acest sezon, designerii se joaca cu textura, contrastul si culorile. Sunt asociate influentele feminine cu cele masculine, culorile calde cu nuantele metalic reci, sunt incorporate tendinte vechi cu tendinte noi si se creaza un echilibru intrigant intre culoriDesignerii folosesc in colectiile lor de toamna-iarna combinatii de culori vii, dar si alternanta alb-negru care ramane in tendinte si in acest sezon. Printre nuantele vedeta se numara rosu, albastru electric, verde crud, roz prafuit sau maro. Colectiile de toamna-iarna 2011-2012 pot fi gasite, incepand din 20 septembrie, si in Galeria Designerilor Romani de la etajul 2 al magazinului Cocor, singurul magazin multibrand din Romania care reuneste creatiile a peste 30 de designeri.


                            
Programul complet al celor doua zile de festival

Miercuri, 21 septembrie, publicul va fi rasfatat cu tinutele de toamna-iarna ale designerilor Cristina Nichita, Adelina Ivan, Kinga Varga, Elena Perseil, Clara Rotescu, Laura Olteanu, Cristina Maria Purdescu, Dorin Negrau, Andreea Tincu si Cristian Samfira. In cea de-a doua zi a evenimentului, joi, 22 septembrie, pe podium vor defila colectiile marca Mihai Albu, Violeta Costin Gaburici, Ludmila Corlateanu, Norina Stoica, Maria Constantinescu, Anca si Silvia Negulescu, Kristina Dragomir, Rhea Costa, Catinca Roman si Agnes Toma.  Pe parcursul celor doua zile de festival, accesoriile vor fi asigurate de Anca Irina Lefter, Anca Radulescu, Anca Roman, Otilia Flonta, Georgiana Nicolaescu, Mihaela Glavan, Angela Vasiliu. In ambele seri, dupa prezentarile de moda ale designerilor, Anda Adam (21 septembrie) si Ellie White (22 septembrie), doua dintre cele mai in voga artiste ale momentului, vor sustine cate un concert. Evenimentul nu va duce lipsa nici de prezenta vedetelor autohtone care vor condimenta atmosfera. La festival si-au anuntat deja prezenta nume precum Andreea Banica, Bianca Brad, Malvina Cervenscky, Iulia Albu, Dana Rogoz, Emma Zeicescu, Laura Cosoi, Margareta Paslaru sau Ileana Ciuculete. In primul semestru al anului in curs, Galeria Designerilor Romani din Cocor a raportat vanzari in valoare de 1,65 milioane lei, cu circa 10% mai mari decat estimarile facute la inceputul anului.

DESPRE COCOR: 
In urma unei investitii de 24,5 milioane euro, Cocor s-a redeschis în octombrie 2010 cu o parcare de 200 locuri şi o suprafaţa comerciala de 10.000 m.p. in care sunt gazduite branduri romanesti si internationale, dar si creatii ale celor mai cunoscuti designeri romani. 


0 Responses So Far:

PUBLICITATE