Pages

Avocatul Lucian Danilescu se alatura echipei conduse de Mihai Mares, Mares si Asociatii



Incepand cu 1 noiembrie 2011, avocatul Lucian Danilescu se alatura echipei conduse de Mihai Mares, Mares si Asociatii. Fost partener in cadrul  Zamfirescu Racoti Predoiu (ZRP) si avand o experienta de 14 ani in fuziuni si achizitii, tranzactii imobiliare, energie si piata de capital, Lucian Danilescu vine sa completeze echipa celor 5 parteneri actuali Mares si Asociatii care devine astfel Mares, Danilescu si Asociatii.
Mesajul nostru catre comunitatea de afaceri este unul simplu, dorim sa intram pe lista scurta a societatilor de avocati care va consiliaza in tranzactiile dumneavoastra cele mai importante.”, a declarat Mihai Mares avocat “Mares&Asociatii”. „Provocarile situatiei economice actuale sunt unice in peisajul ultimului secol de dezvoltare economica. Cred ca adaptarea extrem de rapida si creativitatea sunt caracteristicile care vor contura decisiv activitatea economica in anii care urmeaza si, implicit, consultanta de afaceri.” a declarat Lucian Danilescu partener Mares, Danilescu & Asociatii

Printre obiectivele Mares, Danilescu & Asociatii pentru 2012 se afla atingerea unei cifre de afaceri de minimum 1 milion de Euro din consultanta si asistenta in litigii si arbitraje si extinderea echipei cu cel putin 10 avocati. Mares, Danilescu & Asociatii mizeaza, in present, pe clienti provenind din randul companiilor internationale activand in domenii precum: financiar-bancar, energie, infrastructura, imobiliar, farmaceutic si industrial. Activitatea Mares, Danilescu & Asociatii acopera o larga arie de expertiza, inclusiv: drept  societar, fuziuni si achizitii, finantari si taxe, concurenta si ajutor de stat, energie si infrastructura, tranzactii imobiliare, proprietate intelectuala, litigii si arbitraj.
Dupa retragerea Garrigues din Romania, Mihai Mares a infiintat in septembrie 2011 propria casa de avocatura, alaturi de o echipa de 10 avocati. Impreuna cu noul partener, Mares, Danilescu & Asociatii isi propune dezvoltarea unei practici integrate, acoperind cele mai importante domenii ale avocaturii de business. Experienta solida a tuturor partenerilor, acumulata in societati de avocatura de prestigiu locale si internationale, dublata de coeziunea, flexibilitatea si valorile similare ale tinerei echipe formate, recomanda societatea in randul firmelor de elita din Romania.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE