Pages

Millennium Bank a primit premiul „Cea mai buna campanie de publicitate”



Premiul a fost acordat in cadrul conferintei Visa Forum, pentru promovarea facilitatilor oferite clientilor la folosirea cardurilor de debit si de credit. Premiul este o recunoastere pentru campaniile de publicitate ale bancii dedicate Cardului de debit cu Bani Inapoi si Planului de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit.
Lansat in aceasta toamna, Cardul de debit cu Bani Inapoi returneaza clientilor pana la 100 de lei lunar din valoarea cumparaturilor efectuate in supermarketuri si benzinarii din Romania. Beneficiul este disponibil pentru cardul de debit atasat Contului de salariu oferit de banca. Clientii primesc inapoi 3%, pana la 100 de lei lunar, din valoarea cumparaturilor de cel putin 300 de lei. Valoarea minima de 300 de lei poate fi cumulata dintr-un numar nelimitat de tranzactii la supermarketuri si benzinarii, indiferent de valoarea lor individuala. Clientii primesc bonusul in urmatoarea luna direct in contul lor de salariu si il pot folosi oricum doresc. Planul de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit a fost lansat in primavara lui 2011 si a adus caracteristici noi pe piata din Romania. Beneficiul permite clientilor sa ramburseze sumele folosite pentru cumparaturi la orice comerciant din Romania sau din strainatate in rate egale, fara dobanda si fara comisioane. 
Facilitatea este disponibila la oricare dintre cei 30 de milioane de comercianti din 200 de tari care accepta plati cu cardurile Visa, ceea ce reprezinta o premiera pentru un card de credit emis pe piata din Romania. Planul de Rate cu Dobanda Zero poate fi activat pentru tranzactii de cel putin 1.000 de lei, iar aceasta suma minima poate fi atinsa fie dintr-o singura tranzactie, fie din tranzactii mai mici, cumulate, efectuate in cursul lunii anterioare. Numarul de rate lunare este intre patru si 12, iar facilitatea poate fi activata de doua ori pe an, doar printr-un apel la Serviciul Relatii cu Clientii al bancii.
„Acest premiu recunoaste eficienta campaniilor si dedicarea Millennium Bank fata de crearea unei oferte complete de carduri pentru persoane fizice, cu caracteristici inovatoare care aduc valoare adaugata pentru clienti”, a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank. „Facilitatea Card cu Bani Inapoi atasata cardului de debit Visa recompenseaza clientii pentru folosirea salariului mai mult la POS decat la ATM, prin intermediul unor beneficii tangibile. Iar Planul de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit Visa ofera utilizatorilor libertatea de a alege ce tranzactii vor sa ramburseze fara dobanda, fara limitari legate de valuta tranzactiei, locul in care se afla comerciantul sau o retea de parteneri ai bancii. Acest premiu recunoaste si eforturile noastre de a incuraja folosirea cardului, Millennium Bank fiind singura banca ce a promovat in 2011 folosirea cardului prin intermediul unui mix de media care a inclus TV si radio”, a adaugat Eliza Erhan.
„Campaniile Millennium Bank au fost printre cele mai vizibile de pe piata. Cardul de debit cu Bani Inapoi si Planul de Rate cu Dobanda Zero atasat cardului de credit aduc inovatie pe piata romaneasca si ofera beneficii importante clientilor, ceea ce le diferentiaza de produsele similare”, a declarat Catalin Cretu, General Director Romania, Visa Europe. Evenimentul anual Visa Forum este organizat de Visa Romania pentru bancile membre si prezinta rezultatele anuale, noutati si programe dezvoltate de companie de-a lungul anului anterior. Visa este asociatia formata din peste 4.000 de institutii financiare si alti furnizori de servicii de plati, care asigura un sistem de plati european.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE