Pages

Programul Zentiva University: 12 tineri talentati merg mai departe


Din cei 30 de tineri participanti selectati initial, 12 au fost alesi pentru a merge mai departe. Acestia vor avea ocazia sa lucreze timp de o luna in fabrica de medicamente Zentiva. La inceputul lunii octombrie, Zentiva, o companie Sanofi, a lansat programul de internship Zentiva University, dedicat tinerilor absolventi, masteranzi sau doctoranzi in cadrul universitatilor de Farmacie, Politehnica – specializarile Chimie, Mecanica, Automatica si ASE.
Din cei 30 de participanti selectati initial, 12 vor merge mai departe si vor lucra, pana la jumatatea lunii decembrie, in departamentele pentru care au optat. La sfarsitul programului, sase dintre acestia vor avea ocazia sa inceapa o cariera in cadrul companiei, incepand din 2012.

„Ne-am cladit evaluarile pornind de la instrumentele de specialitate Hogan. Am testat astfel personalitatea participantilor, am investigat motivatiile si valorile personale si am facut comparatia cu profilul dorit, conturat inca de la inceputul programului de catre echipa de proiect”, a explicat Angela Posdarascu, Manager Resurse Umane si Servicii Zentiva. „Consideram ca este important faptul ca tinerii selectati vor desfasura exact activitatea pentru care s-au pregatit in timpul studiilor. Astfel isi vor da seama mai usor daca este ceea ce isi doresc pe termen lung. In ceea ce ne priveste, in urmatoarea perioada ne intereseaza sa evaluam potentialul acestor tineri si potrivirea cu echipa in care ar urma sa lucreze”, a completat Posdarascu.


Programul a fost structurat in 3 etape. In luna octombrie, cei 30 de tineri selectati au avut ocazia sa viziteze fabrica de medicamente Zentiva si sa participe la Zilele Zentiva – programe de invatare special concepute de echipa de proiect. Incepand din 21 octombrie, 12 studenti selectati in urma evaluarilor vor putea sa lucreze pana pe 15 decembrie in unul din departamentele de Productie, Productie mentenanta, Calitate, Business Support, Supply Chain sau Environment, Health and Safety. In 2012, sase dintre ei vor primi un contract determinat cu durata de un an si posibilitatea de a incepe o cariera in domeniul farmaceutic in cadrul companiei.

Participantii ne-au impartasit o parte din gandurile lor referitoare la program:
„Am avut numai de castigat atat in plan profesional, cat si personal. Consider ca acest program este util pentru studenti si proaspat absolventi pentru ca ne ofera experienta de care avem nevoie la inceput de cariera si ne ajuta sa ne evaluam atitudinea si abilitatea de a lucra in echipa. La finalul internship-ului toti participantii implicati castiga ceva, fie ca e vorba de experienta, de prieteni sau de colaborare pe termen lung” – Alexandra Vasioiu. * „In aceste saptamani am parcurs o experienta de invatare practica si de training prin care am reusit sa ma cunosc si mai bine pe mine insami. Foarte mult mi-a placut ca am vazut cu ochii mei cum se fac medicamentele si sunt sigura ca nu voi uita curand, asa cum se intampla cu o parte din teoria de la facultate. Am intalnit la Zentiva multi profesionisti, oameni entuziasti de cariera lor, deschisi, prietenosi, naturali, interesati de participanti, care ne-au raspuns la toate intrebarile, indiferent daca erau pertinente sau nu” – Alexandra Ciocan.* „Zentiva University este un program bine structurat, ce ne-a oferit posibilitatea de a ne afirma, desi nu aveam experienta in domeniu. Am invatat foarte multe lucruri despre cum functioneaza aceasta industrie, dar si compania. Zentiva este compusa din oameni de mare caracter si foarte pasionati. Apreciez faptul ca angajatii companiei ne-au tratat mereu cu zambetul pe buze si au avut incredere sa se deschida in fata noastra si sa ne explice activitatea lor de zi cu zi” – Andreea Balalia.

Despre Zentiva, o companie Sanofi
Zentiva este parte a Grupului Sanofi incepand cu luna martie 2009. Portofoliul de produse al companiei acopera o gama larga de arii terapeutice, insa se concentreaza asupra bolilor cardiovasculare, afectiunilor inflamatorii, durerii, infectiilor si bolilor sistemului nervos central, precum si asupra bolilor gastrointestinale si urologice.

Despre Sanofi
Sanofi, lider mondial in productia de medicamente, descopera, dezvolta si distribuie solutii terapeutice pentru a imbunatati viata tuturor oamenilor. Sanofi este cotata la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) si New York (NYSE: SNY). Pentru informatii suplimentare, vizitati www.sanofi.com


0 Responses So Far:

PUBLICITATE