Pages

Mario Badescu Skin Care prezent si in Romania!


Mario Badescu Skin Care, producatorul de cosmetice premium, cunoscut la nivel mondial
pentru clientela celebra, este prezent si in Romania, prin importatorul unic Exclusive Skin Care. Brandul este prezent in locatia proprie Mario Badescu din Baneasa Shopping City, in salonul Beauty District si online pe www.carespot.ro
 Mario Badescu are o traditie de 44 de ani in domeniul dermato-cosmeticelor. Fiind atat chimist cat si cosmetician, Mario Badescu, roman la origine, a creat o gama de produse care a revolutionat lumea cosmeticelor.  “Mario Badescu este un brand de nisa foarte bine primit pe piata din Romania, vedete precum Dana Sota, Andreea Raicu, Valentina Pelinel si Sylvia (DJ Rhino) se numara deja printre clientii nostri.  Avem planuri foarte mari cu acest brand, ne-am propus sa deschidem inca doua puncte Mario Badescu, in alte doua mall-uri din Bucuresti si extinderea distributiei si pe alte canale dedicate” – spune George Man, actionar Exclusive Skin Care.

Plecand de la rezultatele de pana acum, tinta de vanzari pentru 2012 este de 1 milion de euro, mizand in principal pe dezvoltarea retelei de distributie. In termeni de cota de piata, Exclusive Skin Care isi propune o cota de 5% pentru anul viitor, in conditiile in care piata dermato-cosmeticelor este estimata la 20 milioane de euro.  „Investitiile in extinderea distributiei pentru 2012 inseamna un efort de aproape 100.000 Euro, la care se adauga desigur costurile pentru campaniile de comunicare. In pofida contextului economic actual, am decis sa aducem aceasta linie de cosmetice de nisa pentru ca avem toata increderea in brandul Mario Badescu si calitatea produselor, subliniata deo rata de conversie impresionanta, de aproape 60% la mostrele pe care le oferim”, a mai spus George Man. Folosind doar ingrediente naturale si extracte botanice, produsele Mario Badescu promit un ten pur si simplu curat si sanatos.  Mario Badescu a revolutionat industria beauty in anii ’80, cand a lansat cartea “The Mario Badescu way to beautiful skin”.

Gama de produse Mario Badescu este formata din aproape 200 de produse, acoperind produse pentru ingrijirea fetei, a corpului si a parului, Exclusive Skin Care, in Romania fiind disponibila o gama de baza pentru ingrijirea tenului formata din 40 de produse, acoperind practic toate nevoile diferitelor tipuri de ten.  De la demachiante, la lotiuni tonice, creme hidratante, masti, serumuri si solutii de tratament, gama cuprinde regimuri de ingrijire pentru ten gras, uscat, mixt, cuperozic, cu acnee sau cu pete. Dupa deschiderea salonului Mario Badescu in 1976 la New York, in scurt timp aceasta linie de produse cosmetice a devenit de referinta pentru elita New Yorkului si celebritatile de la Hollywood, printe care: Naomi Campbell, Sharon Stone, Cher, Oprah Winfrey, Sarah Jessica Parker, Natalie Portman, Martha Stewart si multi altii.  




0 Responses So Far:

PUBLICITATE