Pages

Parteneriat MediHelp International si DENT ESTET


Incepand cu luna februarie MediHelp International, unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari private de sanatate din regiune si manager de distributie al BUPA International in Romania, Ungaria si Bulgaria, incheie un parteneriat pe termen lung cu lantul privat de clinici de stomatologie DENT ESTET.
Parteneriatul dintre cele doua companii le permite asiguratilor MediHelp sa isi continue tratamentele stomatologice in Romania, intr-una dintre clinicile DENT ESTET, la aceleasi standarde ca si in tarile de provenienta. Mai mult, pacientii DENT ESTET pot beneficia de facilitatile programului de asigurari medicale oferit de MediHelp, avand certitudinea celui mai bun tratament, la un pret convenabil. 

Acest parteneriat este un semn de prosperitate. Am adaugat aceasta noua facilitate in programul nostru pentru a aduce cat mai multe beneficii clientilor nostri. DENT ESTET este un partener de incredere in ceea ce priveste serviciile stomatologice premium si ma bucur ca le putem oferi clientilor nostri aceasta facilitate”, spune Zahal Levy, Presedinte MediHelp International.
Parteneriatul pe care l-am incheiat cu MediHelp subliniaza inca o data pozitia noastra de lideri pe piata medicala dentara din Romania. Este inca o dovada de incredere a clientilor, calitate si performanta. Acestea sunt de fapt principalele noastre valori si obiective in oferirea de servicii dentare premium.”, afirma dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.
MediHelp International este unul dintre cei mai importanti brokeri de asigurari medicale din regiune si este prezent pe piata din Romania inca din 1999. MediHelp International este managerul de distributie al BUPA in Romania, Ungaria si Bulgaria. Impreuna cu BUPA International, MediHelp combina cu succes Asistenta Medicala si Asigurarile de Sanatate in beneficiul clientilor lor.
DENT ESTET este clinica stomatologica numarul 1 din Romania, cu peste 12 ani de experienta in servicii premium de estetica dentara si peste 15.000 de pacienti in cele 4 clinici. Reteaua DENT ESTET cuprinde trei clinici pentru adulti si singura clinica din Romania dedicata in exclusivitate copiilor si adolescentilor, DENT ESTET 4KIDS.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE