Pages

Versace Yellow Diamond este noul parfum de la Versace


Un barbat fermecator scoate un diamant galben dintr-o servieta. Analizand cristalele acesteia, observa unduirile unei femei ce seamana cu o zeita si care danseaza armonios. Totul este imbracat intr-un galben stralucitor. Bijuteria ascunde un secret neasteptat. Barbatul este multumit. Inchide cazul. Povestea nu este elucidata, dar misterul solutionarii acesteia este inchis in sticla parfumului. Ca sa-l intelegi trebuie sa mirosi parfumul. Este reclama TV pentru noul parfum Versace Yellow Diamond, turnata in  Paris de Mario Testino, sub indicatiile creatoare ale Donatellei Versace, prezentand imaginea top modelului australian Abbey Lee Kershaw. Frumusetea infinita este reflectata in transparenta unui diamant si emana in jur razele unei lumini cristaline. O imagine stralucitoare, eterica si luminoasa. Raritatea unei raze de soare care dezvaluie o noua dimensiune senzoriala."Galbenul reflecta stralucirea, senzualitatea si energia enorma a acestui parfum, avand puterea de a reprezenta si evidentia farmecul si feminitatea unei femei " - spune Donatella Versace.
 
Sticla Versace Yellow Diamond spune povestea unui cristal care se transforma intr-un diamant. Este o creatie unica, luxul unei geometrii curate, un design al elegantei eterne, o piesa moderna splendida, de o frumusete nemaiintalnita. Liniile esentiale, fatetele perfect asezate, amplifica stralucirea si culoarea. Capacul din cristal, fatetat si foarte elegant, sigileaza un buchet de o puritate extrema. Taiat ca un adevarat diamant, creeaza niste efecte si jocuri de lumini uimitoare. Design-ul cutiei este si el inspirat de un decor baroc caracteristic Versace, o rochie foarte somptuoasa si rafinata pentru cea mai dorita si rara bijuterie. Nuantele din paleta de culori oscileaza de la un galben pal la unul viu. Logo-ul de un albastru sclipitor, aproape electrizant, este scos in evidenta de un contrast uimitor. Parfumul reflecta o orga de lumini, stralucitoare si sclipitoare. Surprinde luminozitatea cristalina a acordurilor de lamaie ca de diamant, prospetimea generoasa a unui serbet din pere ce se contopeste cu notele sclipitoare de bergamota si cu accentele dinamice de neroli. Atinge eleganta rara a mugurilor de portocal este emanata de lumina freziei si a mimozei si de transparenta naturala a nuferilor. Fascineaza senzualitatea lemnului de ambra caracterul luminos si vibrant al lemnului sfant (palo santo) prezenta rafinata a moscului. Familia olfactiva: acorduri florale - fructate – de lemn. Pura asemeni razelor solare, o nuanta deschisa extraordinara straluceste cu intensitate patimasa, facand ca totul sa sclipeasca in jur, asemeni unui diamant. Senzualitate pura, transparenta pura, lumina pura: o bijuterie veritabila de o frumusete rara ce dezvaluie un parfum floral, proaspat si plin de viata; un parfum nou, captivant si voluptos, de o feminitate profunda, increzatoare in propriul ei sarm, in armonie totala cu stralucirea de necontestat ce poarta semnatura Versace.

Colectia cuprinde si linia de produse pentru baie, iar prospetimea senzuala a parfumului Versace Yellow Diamond vine odata cu pretioasa linie de produse pentru corp.

Perfumed Shower Gel - 200 ml
Un gel moale pentru curatarea pielii, improspator si hidratant. Formula sa, extrem de placuta si de matasoasa, confera o senzatie imediata de confort. Emana minunata aroma a parfumului Versace Yellow Diamond.

Perfumed Body Lotion - 200 ml
O crema laptoasa moale ce trebuie aplicata ziua, dupa ce pielea a fost curatata. Improspatand placut, inmoaie eficient si protejeaza pielea. Aplicati, cu generozitate, pe intreagul corp, masand delicat, iar pielea se va simti imediat mai matasoasa, mai stralucitoare si usor parfumata.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE