Pages

Fiskars Inspiration in alb-violet da startul primaverii


Special gandita pentru orice spatiu, de la gradina de apartament la cea exterioara, gama Fiskars Inspiration aduce un plus de prospetime si culoare care iti vor sadi buna dispozitie pentru intregul sezon.
Indiferent ca aveti o mica gradina in fata casei, o curte generoasa in spatele ei sau doar cateva plante aromatice pe pervazul ferestrei de la bucatarie, este interesant sa aflati ce se intampla in 2012 in materie de gradinarit.

Gradinile devin din ce in ce mai mult un spatiu cheie pentru socializare, iar interesul manifestat pentru intretinerea si extinderea spatiilor verzi este mai de actualitate ca oricand. Fiskars Inspiration pune la dispozitia gradinarilor un set de unelte special concepute pentru amatori. Aceasta gama duce mai departe caracteristicile companiei de durabilitate, greutate redusa, ergonomie, calitate superioara si design, prin introducerea a doua teme diferite de culoare, alb si lila, ambele reflectand o abordare moderna a gradininaritului, apropiata de stilul urban. Gama Fiskars Inspiration acopera nevoile esentiale ale unui gradinar in oras si este ideala pentru utilizarea in spatii limitate, de la micile gradini la balcoane sau chiar interioare. Foarfecile de gradina din aceasta gama se bazeaza pe designul foarfecilor Fiskars SingleStep, castigatoare a premiului reddot  in 2011. Plantatoarele care includ un cultivator, o furca pentru buruieni, un plantator, un plantator ingust si o sapaliga sunt fabricate din FiberComp ( material patentat Fiskars din poliamida armata cu fibra de sticla) care ii asigura rezistenta, greutate redusa si posibilitatea de a ascuti uneltele dupa utilizare indelungata.









0 Responses So Far:

PUBLICITATE