Pages

SIGNAL IDUNA a schimbat interfata site-ului



SIGNAL IDUNA, una dintre cele mai importante companii de asigurari de pe piata romaneasca, a lansat o noua interfata a site-ului www.signal-iduna.ro in vederea dinamizarii procesului de informare a actualilor si potentialilor clienti si parteneri.
Noul site este mult mai centrat pe nevoile utilizatorului; din orice pagina s-ar afla, acesta are acces rapid la informatiile esentiale, cum ar fi principalele linii de business, produsele aflate in portofoliu, datele de contact, dar si ultimele noutati ale companiei. Indiferent de tipul de utilizator, fie ca vorbim de furnizori de servicii medicale, potentiali sau actuali clienti, consultanti fiananciari sau brokeri parteneri, acestia pot gasi informatii utile si complete accesand sectiunea dedicata lor.

“Aceasta noua forma de prezentare a site-ului www.signal-iduna.ro este consecinta normala a evolutiei companiei si a dorintei noastre de a fi cat mai aproape de clientii si partenerii interesati. Intr-un format eficient, usor de folosit si cu informatii utile, vrem sa oferim solutii de asigurare optime pentru nevoile diferite ale clientilor nostrii, fie ca vorbim de clienti individuali sau corporate. Aceasta noua interfata a site-ului companiei noastre reprezinta un prim pas in oferirea unor solutii online partenerilor cu care colaboram,” a declarat Andreea Costea, coordonatorul departamentului Marketing din cadrul SIGNAL IDUNA.  

Un element de noutate foarte important este reprezentat de crearea unei linii telefonice gratuite pentru efectuarea serviciilor medicale incluse in planul de asigurare (Call Center: 0800 390 396). Iar pentru ca specialistii SIGNAL IDUNA cunosc avantajele unei comunicari directe si facile cu potentialii clienti si colaboratori, spatiul interactiv este creat prin punerea la dispozitia utilizatorului a unui formular de aplicare online pentru orice tip de asigurare dorita si a unui formular de sugestii la sectiunea contact.

Grupul SIGNAL IDUNA este unul dintre cele mai recunoscute grupuri financiare, precum si unul dintre liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti. Prezent in Germania, Ungaria, Polonia, Elvetia, Grupul SIGNAL IDUNA ofera de peste 100 de ani solutii complete de asigurari de sanatate la nivel european. Din 2008, SIGNAL IDUNA este prezent si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii integrate si 100% personalizate de asigurari de viata, sanatate si accident.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE