Pages

Sticla de Murano in tendintele home & deco


Homeycomb.ro recomanda in domeniul accesoriilor de interior piesele din Sticla de Murano, care depasesc orice granita a timpului si nu intra in categoria obiectelor care se demodeaza. De o eleganta deosebita, piesele din Sticla de Murano isi gasesc cel mai bine locul intr-un living spatios. In incercarea de amenajare a livingului, primul pas consta in organizarea unui spatiu calm, ospitalier si linistitor.
Tendintele in amenajarile interioare in 2012 urmeaza o linie eleganta fara efort, caracteristica si stilului romantic, iar in topul preferintelor se afla atat mobilierul cu design modern, car si acela cu accente clasice.Canapeaua Dune, din piele si produsa in Italia, imbina atat stilul clasic, cat si cel modern, atat prin culoare, cat si prin forma. 

Astfel, livingul va avea o nota vesela si va oferi multe posibilitati de imbinare a mobilierului. Pentru a completa acest stil, in ton cu tendintele internationale, Homeycomb propune suporturile pentru servetele si lumanari din Murano, accesorii care isi fac cu usurinta loc intr-un decor inspirat italienesc. Suportul de servetele face parte din acelasi set cu suportul de lumanari, in nuante diferite, in functie de preferinte. Astfel, fiecare din cele doua  accesorii au un aspect clasic, alcatuit din linii curbate, si elemente din natura, cum ar fi crengute de primavara. Mai mult decat atat, culori precum verde si albastru ofera camerei o ambianta fresh, perfecta pentru acest sezon. Perechea din sticla rosie promoveaza un stil exotic, potrivita pentru o atmosfera orientala. Datorita calitatii si valorii, accesoriile de Murano aduc un plus de culoare oricarei case, indiferent daca alegeti asezarea lor in living sau chiar dormitor. 




0 Responses So Far:

PUBLICITATE