Pages

Imbinarea intre lux si performanta


 Ingloband tehnologiile de ultima ora disponibile la nivel mondial si utilizand cele mai renumite tehnici de masaj, Stylle.ro propune pe langa un lux desavarsit si experienta unui masaj executat cu un maxim de profesionalism.

Pe langa efectele terapeutice, masajul are si proprietatea de a revigora si tonifia corpul uman. Folosind tehnologia de masaj 3D, scaunele de masaj inlocuiesc cu succes mainile unui maseur profesionist. Datorita sistemului inteligent de detectie a formei trupului uman, mainile mecanice se adapteaza perfect corpului dumneavoastra. Pentru o operare usoara, aveti la dispozitie numeroase programe special create pentru a obtine rezultatul dorit - relaxare, imbunatatirea circulatiei sanguine, indepartarea durerii, energizare etc. Pentru ca experienta sa fie si mai intensa, cu ajutorul functiei zero gravity masajul devine mult mai relaxant si mai eficient. In acelasi timp, datorita celor 8 magneti pozitionati in puncte cheie, vei putea resimti si efectele benefice ale magnetoterapiei. Cu ajutorul sistemului de incalzire cu infrarosii vi se asigura o temperatura confortabila. Pentru a fi usor de imbinat cu amenajarea casei dumneavoastra,va punem la dispozitie o paleta de 5 nuante: ivory, champagne, rosu, negru si gri.




ARIA DE ACOPERIRE A SPATELUI
Fiind echipat cu un sistem inteligent dedetectie a formei corpului uman, mainile mecanice se adapteaza perfect la corpul tau. Autoreglarea se poate realiza atat pe orizontala - 21 cm) cat si pe verticala (pana la 81 cm). Mainile mecanice inteligente actioneaza eficient asupra musculaturii umerilor pentru a indeparta rapid durerea.


Se adapteaza la forma coloanei tale vertebrale pentru a realiza un masaj eficient. Masajul dual, in combinatie cu balansarea soldurilor, iti ofera o experienta inedita a masajului lombar.
 

INTINDEREA TALIEI
Cercetatorii in domeniu au constatat ca mai mult de jumatate din populatia globului sufera de disfunctii ale coloanei vertebrale. Scaunele de masaj iRest ajuta la corectarea deformarilor coloanei vertebrale prin utilizarea acestei tehnici inspirate din chiropraxie.

 
INTINDEREA PICIOARELOR
Aceasta functie stimuleaza regenerarea oaselor picioarelor,
elimina durerile musculare si relaxeaza articulatiile.

 
AJUSTARE CONFORM INALTIMII
Suportul pentru picioare poate fi reglat in functie
de inaltimea ta.


 
                                               
TETIERA REGLABILA
Perna ce asigura suportul capului ofera posibilitatea
reglarii pe inaltime, in limita a 20 de centimetri.

 
 
SISTEM DE MASAJ AL PICIOARELOR
Cu ajutorul pernelor de aer cu diferite forme si dimensiuni, scaunele de masaj iRest ofera un masaj complet al calcaielor, gleznelor si talpilor.


  
TEHNICA MASAJ GUA SHA
Datorita rolelor performante, poti beneficia de un
masaj Gua Sha realizat profesionist.

 MAGNETOTERAPIE
Cu ajutorul celor 8 magneti pozitionati in
puncte cheie, vei resimti efectele benefice ale magnetoterapiei.




SISTEM DE INCALZIRE CU INFRAROSII
Scaunele de masaj iRest sunt echipate cu sisteme avansate de incalzire cu infrarosii indepartate. Acestea asigura spatelui o tempera- tura de 40 -50 grade Celsius.


 
   TEHNOLOGIE DE MASAJ A BRATELOR
Pernele de aer situate in cotiere actioneaza asupra 
bratelor tale, indepartand durerile din aceste zone 
si stimuland circulatia sangelui.



ROTIREA TALIEI
Prin actionarea alternativa a pernelor de aer din zona spatelui, mijlocul tau este determinat sa aiba o usoara miscare de rotatie, astfel indreptand coloana vertebrala si eliberand tensiunea din muschi


 
BALANSAREA SOLDURILOR
Balansarea soldurilor urmarind forma cifrei 8 asigura
eliberarea eficienta a presiunii din zona pelviana,
relaxeaza muschii fesieri si ajusteaza pozitia corpului.




INTINDEREA GATULUI
Prin actiunea lor, pernele de aer situate in zona gatului intarzie imbatranirea ligamentelor, relaxeaza musculatura gatului stimuleaza circulatia sangelui spre creier.


 
SISTEM DE REDARE MUZICA INTEGRAT
Ofera-ti o experienta relaxanta completa prin
ascultarea melodiilor ce iti ofera doza de
relaxare necesara unui masaj perfect.




Scaunele de masaj iRest inglobeaza cele mai noi tehnologii disponibile la nivel mondial. Fiind echipate cu nu mai putin de 92 perne de aer, 26 valve, 8 magneti si 3 pompe de aer, scaunele iRest iti ofera, pe langa un lux desavarsit, si experienta masajului profesionist. Cele 3 pompe de aer perfect sincronizate, au capacitatea de a actiona toate cele 92 perne de aer simultan. In acelasi timp, presiunea este dozata cu cea mai mare acuratete, rezultand un masaj perfect, revigorant.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE