Esti un
gurmand infocat? Iti plac mancarurile aromate dar sanatoase in acelasi timp? Mancarea libaneza este deja binecunscuta in
Europa si in toata lumea prin diversitatea pe care o ofera. Se observa
influentele mediteraneene care predomina in bucataria libaneza, dar si usoare
influente frantuzesti.
Putem spune ca bucatele libaneze sunt dintre cele mai
alese si se imbina perfect pentru o masa delicioasa si sanatoasa. Luati o pauza
din ceea ce faceti si ganditi-va un moment la ce ati mancat in ultimele
saptamani. Daca sunteti o persoana activa, este aproape de neconceput sa nu fi
gustat din mancarea libaneza care are cu adevarat un gust unic. Condimentele
constituie unul dintre secretele acelui gust intens si aromat pe care ti-l
poate oferi doar o reteta originala, urmata pas cu pas, la care se adauga
ingrediente proaspete si alese cu grija. In centrul Bucurestiului, iti poti
desfata simturile la cel mai original restaurant libanez, intr-o atmosfera
calda, relaxanta. Nu doar valorile morale imprimate in viziunea restaurantului,
ci si dotarea cu echipamente moderne, printre care butonul de control, prin
care poti chema ospatarul de fiecare data cand ai nevoie de el, asigura un
serviciu si o conduita ireprosabila.
Marmarita alege condimentele proaspete si de
calitate si le combina armonios, pentru a oferi clientilor sai rasfatul unui
ospat festiv. Retete traditionale abunda in diversitate si au un gust foarte
bogat, satisfacand poftele oricui. Dintre acestea amintim Humous-ul, care deja
a devenit sinonim cu bucataria libaneza. In Romania, este unul dintre cele mai
dorite si cautate feluri de mancare, mai ales pentru faptul ca poate fi
utilizat atat ca gustare, uns pe lipie, dar si in combinatie cu preparate din
legume si carne. Humous-ul are la baza o pasta din naut fiert, amestecata cu
pasta de susan si asezonata cu suc de lamaie si cu un strop de ulei de masline.
La Marmarita, acesta este pregatit in combinatie cu alte ingrediente, special
alese, pentru a-ti rasfata papilele gustative. Poti opta pentru humous-ul
simplu, care nu depaseste mai mult de 70 kcal la 100 g sau pentru cel in
combinatie cu muguri de pin sau carne. Orice fel ai alege, acesta constituie o masa
sanatoasa si bogata in carbohidrati si grasimi nesaturate, recomandate in
curele de slabire.
Daca iti
propui sa incerci specialitati libaneze, asigura-te ca nu vei rata mezze-ul.
Recomandat sa fie primul fel servit la masa, acesta este similar cu antipasti
italienesti sau cu tapas-ul din Spania. Marmarita trece de barierele
conventionalului in bucatarie si reinveteaza mezze-ul, combinand preparatele
gatite dupa retetele traditionale, cu noi sortimente special pregatite de
bucatari pentru clientii care le trec pragul. Celebra Kafta (chiftelute din
carne de vita cu berbecut) o vei regasi la Marmarita combinata cu salata verde,
rosii, castraveti si ardei gras din belsug. Tot acest deliciu este asezonat cu
sos de rodii, pentru un gust intens si aromat.
Iti place
pizza? Incearca si o pizza neconventionala, sanatoasa si gustoasa in acelasi
timp. Toska Maria este un preparat special creat de Marmarita si este compus
din carne tocata de vita si berbecut, intinsa pe blatul bine copt, la care se
adauga mozzarela si usturoi. Mancarea
libaneza sta sub semnul diversitatii si al unicitatii. La Marmarita, atmosfera
placuta si destinsa, serviciile impecabile si grija fata de clienti, precum si
designul mancarii asigura o experienta de neuitat la fiecare masa. Marmarita - combina
traditionalul cu inovatia pentru un gust exceptional! www.marmarita.ro
0 Responses So Far:
Trimiteți un comentariu