Pages

Un nou birou pentru Boscolo&Partners Romania


Societatea internationala Boscolo&Partners, specializata in consultanta fiscala si corporate, ce ofera servicii de outsourcing contabil si audit, va inaugura pe 21 februarie 2013 noul sau sediu din Bucuresti.
Un spatiu modern, impartit special pentru a optimiza spatiile de lucru si pentru a mentine standardul birourilor Boscolo&Partners la nivel international. Sediul, decorat in culori discrete, este pregatit sa isi primeasca invitatii in locatia centrala din Strada Popa Petre. Boscolo&Partners Romania isi desfasoara activitatea in tara noastra de peste 15 ani, si a insotit, inca din 1994, in demersurile lor, principalele societati italiene care au intrat pe piata romaneasca. Nu doar contabilitate si servicii de baza ci si consultanta speciala si complexa in importante case history de internationalizare in Romania. Are un portofoliu de 300 clienti activi, alte 3 birouri in Romania si Cluj-Napoca, Timisoara si Targu-Mures, sedii in Italia la Trieste, Treviso si Prata di Pordenone, dar si birouri in Serbia si China. Societatea numara peste 100 angajati si este membru independent al Morison International.

Eram de mult timp in cautarea unei locatii adecvate in Bucuresti, dar fara rezultate. Atunci am decis sa ne construim o locatie. Trei ani de munca ne-au permis sa ne “croim pe masura” noul nostru sediu in Romania, atat in ceea ce priveste suprafata, cat si impartirea interna, pe etaje, in functie de consultanta si serviciile oferite . Am preferat sa ne concentram pe functionalitate, fara a acorda atentie in exces design-ului, asta  si in functie de ceea ce reprezentam in Romania pentru clienti nostri: traditie, incredere si capacitatea de propune cele mai bune solutii pentru exigentele lor de business. In Strada Popa Petre, nr. 5, vom putea sa ne desfasuram activitatea intr-un mediu mai bine organizat, si vom putea sa facem fata provocarilor unei lumi in continua schimbare si in continuu progres!”, a declarat Roberto Turchetto, partener Boscolo&Partners.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE