Pages

Noul parfum masculin Gentlemen Only de la Givenchy!


Domnul secolului XXI s-a schimbat.
In timp ce este inca atasat de valorile personale, el traieste si in  prezent – era  zilelor noastre: vibranta, complexa, globala.  

Eleganta sa naturala, rafinata este o reflectare a vremurilor. Valorificand sticla emblematica a parfumurilor barbatesti legendare Givenchy si oferind in acelasi timp o semnatura olfactiva unica, Casa Givenchy a impins seductia, luxul si impertinenta pe noi culmi.
Pentru domnul modern, Givenchy lanseaza un parfum barbatesc nou, care reviziteaza bogata mostenire a brandului.

UN PARFUM ELEGANT, CU ACCENTE LEMNOASE

Lasand in urma un miros elegant si distinctiv, Gentlemen Only reinterpreteaza parfumul barbatesc clasic folosind cele mai bune esente si ingrediente naturale.
Acest parfum lemnos, aromatic a fost creat pentru oamenii moderni, care nu se tem sa-si afirme  personalitatea, cu simplitate si nonsalanta.
Parfumul degaja  la inceput o prospetime aromata si picanta – un amestec de mandarina portocalie verde, boabe de piper roz, nucsoara si frunze de mesteacan.
Apoi, adancimea si senzualitatea extrema sunt dezvaluite de un trio de lemn nobil (cedru, patchouli, vetiver) inainte ca domnia puternica si fermecatoare a tamaii sa preia conducerea.
Gentlemen Only este un parfum distinct si fermecator. Este delicios, tulburator, un amestec de prospetime si senzualitate.
Un parfum pentru un barbat cu gust. Un parfum pentru un Gentleman.
Gentlemen Only Givenchy se va gasi din martie 2013 (exclusive Sephora) si aprilie in toate parfumerii: Sephora, Marionnaud, Kendra si  B&B Collection.

Pret: 50 ml – 259 lei



0 Responses So Far:

PUBLICITATE