Pages

Boheme Cafe & Bistro: linistea din centrul orasului


Am avut placerea sa vizitam recent Boheme Cafe & Bistro in cadrul unei vizionari de film pe terasa in aer liber a cafenelei. Un spatiu boem, asa cum ii spune numele, Boheme Cafe Bistro te incanta de la intrare. Gradina linistita ofera celor care ii trec pragul o oaza de liniste, un spatiu racoros chiar si in zilele toride de vara. La orele pranzului locul este aproape plin de oameni de afaceri care isi iau pranzul, iar spre seara lumea se aduna la "un pahar de vorba" dupa o zi de munca.

Boheme Cafe & Bistro este locul perfect pentru relaxare, evenimente corporate, lansari de produse, seminarii si workshopuri pentru ca dispune de un spatiu larg. Cladirea veche, situata pe Caderea Bastiliei, la numarul 11, este dispusa pe 2 nivele foarte incapatoare, plus terasa pe acoperis unde ne-am si delectat cu un film de Oscar si un cocktail racoros.

Cei care vin la Boheme Cafe & Bistro trebuie sa stie ca spatiul este destinat multor evenimente culturale, precum expozitii si vernisaje, de aceea va recomandam sa urmariti activitatea lor.

Daca am avea ceva de obiectat, ar fi poate la muzica, care poate fi mai in ton cu stilul boem al cladirii si numelui cafenelei. Dar, va recomandam sa vizitati locatia.

Facebook: Boheme Cafe & Bistro



1 Responses So Far:

Mirabela spunea...

Foarte frumoasa locatia...terasa e superba...preturile sunt accesibile. Recomand Bohema Cafe & Bistro

PUBLICITATE