Pages

La Kostas Taverna aduce gustul Greciei în inima Bucureștilor


La Kostas Taverna este restaurantul bucureștean în care cultura grecească se află la ea acasă. Recunoscut pentru serviciile sale impecabile, acesta reușește să devină din ce în ce mai popular de la an la an în raza Bucureștiului, menținându-și constant capitalul de încredere ridicat. Autenticitatea îi este recunoscută, asta pentru că La Kostas este unul dintre puținele restaurante cu specific străin care se aprovizionează exclusiv cu produse din țara a cărui specific gastronomic o reprezintă. Peștele, fructele de mare, inclusiv ingrediente precum untul, uleiul sau mirodeniile sunt aduse special din Grecia.
                    Iubitorii preparatelor culinare grecești recomandă localul ca un punct de atracție inedit. Cu siguranță vei  fi plăcut impresionat dacă-i vei călca pragul, căci La Kostas Taverna, situat pe strada Traian nr. 238 (zona Moșilor), poate fi o evadare din cotidian, ce te transpune într-o atmosferă mediteraneană de vacanță, relaxată, nu foarte pretențioasă, fix ceea ce trebuie pentru a te relaxa și a mânca bine. Ospitalitatea și meniul adaptat contribuie la atmosfera de vacanță, cu toate că te afli în inima Bucureștilor.
                    La Kostas taverna, fiind un restaurant cu specific grecesc, îți pune la dispoziție tot felul de bunătăți pe bază de fructe de mare precum: scoici în sos de unt, vin și usturoi, rapane, creveți în sos de unt, calamar prăjit sau umplut, caracatiță grill. Ca să-ți facem și mai tare poftă, îți spunem că meniul restaurantului oferă preparate ce au la bază și specii de pești precum: dorada, biban de mare, calcan, somon, pește spadă. Aperitivele reci precum ardei umplut cu brânză, caracatiță marinată și tahini, aperitivele calde precum halloumi, brânză feta cu susan și miere, brânză în folie cu mirodenii și evident, deserturile, nu lipsesc nici ele din meniul plin de preparate delicioase.

                    Cu toate că gazdele restaurantului sunt români neaoși, adică Bogdan Dumitru, solistul trupei Proconsul, și Costel Dumitru, chef cu experiență în țară dar și peste hotare, autenticitatea preparatelor tradiționale grecești și atmosfera relaxată te vor convinge că merită să revii oricând, cu plăcere. 


0 Responses So Far:

PUBLICITATE