Pages

CMU ŞI EUROCLINIC poarta un singur nume - REGINA MARIA



Centrul Medical Unirea impreuna cu Euroclinic s-au unit sub un singur brand - REGINA MARIA. „M.S. Regina Maria nu este doar personajul care m-a atras spre Romania, ci un model pentru noi toti. Cu o gandire avangardista, M.S. Regina Maria a imbinat actiunile sale cu viata spirituala, reusind sa ajute cu adevarat poporul roman, si sa devina un simbol de mandrie nationala. Aceasta schimbare in care imbratisam numele celei care a fost cunoscuta drept “mama ranitilor” a primit girul M.S. Regele Mihai si, implicit pentru mine, binecuvantarea M.S. Regina Maria”- a declarat Dr. Wargha Enayati Director General al retelei private de sanatate Regina Maria.

Pentru cea mai mare retea privata din Romania, serviciile medicale inseamna „Servicii Medicale  cu Excelenta”,  iar a actiona „in numele excelentei” se traduce prin constiinta  ajutorului oferit oamenilor pentru a fi sanatosi, tehnologia avansata si caldura sufleteasca. Brandul Regina Maria are o consistenta umanista, prin excelenta.
Dr. Wargha Enayati 
In cei 15 ani de activitate, CMU a evoluat in fiecare an. Dupa recenta fuziune cu Euroclinic, CMU a devenit cea mai mare retea privata de sanatate din Romania, cu peste 1000 de medici in cele 6 spitale si peste 20 de policlinici prezente in toata tara. Dupa rebranding, echipa  ramane aceeasi, iar planurile de business vor fi orientate si mai mult catre respectarea promisiunii fata de toti pacientii: Servicii Medicale cu Excelenta. Astfel ca, in perioada urmatoare, Regina Maria va extinde numarul de spitale si policlinici in Bucuresti si in tara si va pregati solutii medicale specializate pentru pacienti (persoane fizice si companii).

Fady Chreih
“Ne mentinem misiunea de a avea in continuare cea mai puternica retea medicala, investind in continuare in tehnologia medicala si in echipa noastra de medici”, a declarat Fady Chreih Director Executiv, reteaua de sanatate Regina Maria. „Fata de alte entitati medicale, avem o latura proeminent umanista, iar acest lucru s-a reflectat si se va reflecta in continuare in actiunile pe care le intreprindem.”, a adaugat Fady Chreih. In urma rebrandingului, Maternitatea Regina Maria va purta numele Spitalul de obstetrica si ginecologie Regina Maria, CMU Kids va deveni Policlinica pentru copii Regina Maria, iar Spitalul Euroclinic se va numi Spitalul Euroclinic Regina Maria. De asemenea, Stem-Health Unirea devine integral parte din reteaua privata de sanatate sub denumirea de Banca Centrala de Celule Stem Regina Maria, in timp ce reteaua proprie de laboratoare se numeste Divizia Laboratoare Clinice Regina Maria.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE