Pages

Turneu national pe BEAT-uri J&B in 6 orase din Romania


J&B, whisky-ul celor mai reusite party-uri, porneste in turneu national pe BEAT-uri antrenante, continuand traditia organizarii celor mai surprinzatoare petreceri, intr-o noua campanie, „THE BEAT!”, sub conceptul „Start a party!”. Din 5 martie, timp de 6 saptamani, BEAT-urile trupei Sensor vor arunca in aer petrecerile J&B din Brasov, Cluj, Iasi, Sibiu, Constanta si Bucuresti.

„Start a party” cu „THE BEAT!” oricum, oriunde si pentru oricine pentru ca orice party poate incepe spontan, cu doar un simplu BEAT. BEAT-uri care ne invadeaza de cum intram intr-un club sau BEAT-uri pe care oricine le poate descoperi, oriunde: in casa, la birou, pe strada, in club. BEAT-uri create de oricine din tot ce ne inconjoara: sunetul tastaturii, bataia creionului pe birou, pasii pe holuri sau paharele ciocnindu-se. Astfel, J&B a identificat ingredientele principale ale celor mai reusite petreceri: BEAT-urile insotite de atitudinea potrivita, buna dispozitie, oameni si bautura preferata. „Romanii sunt deja familiarizati cu petrecerile pe care J&B le organizeaza, de aceea, in fiecare an vrem sa-i surprindem prin party-uri din ce in ce mai inedite si sa continuam sa le dovedim ca ei sunt elementul principal al oricarei petreceri. Prin Start a party cu the Beat! incercam sa aratam ca este nevoie doar de putina imaginatie pentru a da startul unei petreceri de neuitat oriunde si oricand”, a declarat Alina Ionescu, brand manager J&B, Sollers PPD.

Consumatorii din toata tara pot experimenta in avans BEAT-urile surprinzatoare ce vor cuprinde orasele nominalizate in turneul J&B pe site-ul campaniei www.feelthebeat.ro, o platforma online care le va permite sa isi creeze printr-un singur click propriul ritm si propria petrecere. Petrecerile “THE BEAT” vor incepe in cele mai hot cluburi din tara si se vor incheia in Bucuresti, nu inainte de a cuprinde campusurile studentesti, barurile si cluburile ce vor vibra pe ritmurile trupei Sensor, care va organiza jam sessions in cele mai tari baruri din tara cu o zi inainte de startul oficial al fiecarei petreceri. BEAT-uri, Sensor, lumini, outfit-uri originale si nu numai sunt doar cateva dintre surprizele celor mai tari petreceri J&B. Inedit, antrenant si uimitor!  Ca in fiecare an, J&B va recomanda participantilor la petrecerile „The BEAT” sa consume produsele sale in mod responsabil prin mesaje distribuite in locatii si in jurul acestora. Let’s start the party, let’s feel the BEAT!

Inca de la aparitie, J&B a fost Scotch-ul “neconventional”, fiind asociat cu petrecerile, cu inovatia si cu o atitudine sociabila. Incepand cu Dean Martin si Rat Pack, cei mai cunoscuti consumatori de J&B in Vegas, pana la vedetele moderne care danseaza la evenimentele J&B de pe coastele Ibizei, J&B se afla in centrul fiecarei petreceri reusite. J&B Rare este Scotch whisky-ul numarul 1 in Europa si al doilea la nivel mondial, avand vanzari de peste 6 milioane de baxuri pe an. Compania Justerini & Brooks dateaza din 1749, cand a fost atestata ca distribuitoare de vinuri rafinate si de bauturi spirtoase. Whisky-ul J&B Rare Scotch, asa cum il consumam astazi, a fost realizat in ultimul secol, pentru piata americana de dupa prohibitie. Gustul sau echilibrat si placut vine din imbinarea perfecta a 42 de tipuri de cereale si malt.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE