Pages

Respect pentru natura de la Pyramis Romania


Gama Evergreen reprezinta combinatia perfecta dintre cele mai bune tehnologii, cele mai bune materiale si un design inspirat. Stratul din ceramica ecologica folosit in compozitia acestor vase nu include PTFE & PFOA sau metale grele precum cadmiu, plumb, crom sau mercur care dauneaza sanatatii.  
Stratul emailat de acoperire de culoare verde este ceramica produsa de compania Weilburger din Italia, si are proprietati multiple:


          -    rezistent la o temperatura de pana la 400 grade Celsius
·                          -      anti-abraziv
·                          -       anti-aderent (mancarea nu se lipeste, iar vasul devine usor de curatat)
·                           -      rezistent la solventi anticorozivi
·                           -      rezistent la acizi si substante cu baza alcalina
·                          -       sigur pentru a intra in contact cu alimentele (certificat LGA nr. 568315)

Calitatea vaselor de gatit din gama Evergreen este certificata si prin compozitie: aluminiu cu o grosime de 3.2mm pentru tigai si 0.4mm pentru oale, o grosime considerabila care se traduce prin perioada indelungata de utilizare. Duritatea fizica a materialului este mare (> 30 microni 700Nmm2) ceea ce ii confera  rezistenta la socuri termice. Tehnologia Sol-Gel brevetata de compania Artech, cunoscuta pe piata mondiala ca si producator de  suprafete de gatit cu cea mai buna distributie de caldura, folosita la realizarea bazei vaselor de gatit, asigura o gatire perfecta si uniforma intr-un timp redus.  Productia vaselor din linia EVERGREEN are loc la temperaturi mai mici de 200° C, limitand astfel emisiile de carbon in mediul inconjurator.

Pyramis Romania este producator de electrocasnice incorporabile si chiuvete pentru bucatarie si baie a deschis magazinul online www.vasedegatit.ro, destinat iubitorilor artei culinare si mamicilor grijulii. Seturi complete de vase, vase din inox, ceramica si tefal, oale sub presiune, tavi, ibrice, platouri de cea mai buna calitate, retetele maestrului bucatar Jakob Hausmann le gasiti doar pe www.vasedegatit.ro


0 Responses So Far:

PUBLICITATE