Pages

RADOSA acum si in Romania



RADOSA, singurul grup de servicii globale de lifestyle adresat intregii regiuni a Europei centrale si de Est, se va lansa pe piata din Romania in aceasta primavara, pe 15 aprilie, in cadul unui eveniment exclusiv care se va desfasura la Bucuresti.

Cu sediul in Paris, compania nr. 1 de servicii de concierge de lux din capitala rafinamentului si a “style de vivre”, furnizeaza servicii exclusiviste de ‘Premium Global Concierge’, de la experiente unice de voiaj la cerinte de baza. O firma tip butic cu o inalta specializare, RADOSA este interesata exclusiv de facilitarea vietii membrilor sai. Daca doriti un bilet la premiera unui film renumit sau la un eveniment sportiv, o loja la opera, bilete pentru un spectacol de teatru sold-out sau o rezervare langa podium pe durata celebrei Fashion Week, tot ce va trebuie este sa apelati la serviciile concierge ale RADOSA.

Indiferent daca faceti o rezervare la cina sau va planificati un lung sejur in strainatate, asistentii companiei sunt rapizi, eficienti si cu o pregatire adecvata pentru a putea oferi cele mai bune servicii disponibile in prezent, atat telefonic cat si prin corespondenta electronica. Compania ofera superlativul in materie de servicii personalizate, garantand valoarea pentru suma achitata. Membrii RADOSA au acces la beneficii si privilegii la cele mai bune hoteluri, restaurante, spa-uri, produse de lux din lume. Clientul beneficiaza de recomandari directe de la consultantul sau personal si are la dispozitie o linie telefonica dedicata 24/24 ore, 365 de zile pe an.

Extensia Radosa, www.stylishtravellers.com, conecteaza calatorii in scopuri de business, precum si pe cei in scopuri de agrement in dorinta acestora de a explora globul la preturi accesibile. Acesta este un portal online unde fiecare vizitator va gasi exact ceea ce are nevoie: zboruri (de la low-cost la zboruri private), hoteluri (de la cele cu servicii bed and breakfast pana la cele de pe insule), un etalon de zboruri si hoteluri a caror gama se intinde de la cele mai convenabile oferte la cele mai rafinate preferinte pentru lux. Incepand cu 15 aprilie, versiunea romaneasca va oferi o gama completa de servicii si facilitati membrilor sai, un portofoliu de 150.000 hoteluri catre 15.000 destinatii si o panoplie extinsa de posibilitati internationale de calatorii aeriene. Toti fanii calatoriilor, care aleg fie destinatii exotice in conditii exclusiviste, fie rute consacrate, vor primi acces egal la o asistenta si consultanta inalt calificate. Lansarea Radosa in Romania reprezinta un eveniment pentru piata locala de calatorii de business si agrement.

DESPRE RADOSA

RADOSA ofera servicii tip ‘Premium Global Concierge’ precum accesul la vinarii renumite ale lumii, vile si castele private, colectii de arta, evenimente sportive si de Haute couture, bucatari-sefi cu stele Michelin, Private Sommeliers, rezervari de restaurant si acces privilegiat la o selectie de 100 de hoteluri de lux. Informatiile si rezervarile sunt administrate printr-o singura central operatori. RADOSA furnizeaza agentiilor de turism de ultra-lux si clientilor directi informatii detaliate despre oferte superlative la toate categoriile de bunuri de lux


0 Responses So Far:

PUBLICITATE