Pages

DENT ESTET lanseaza in premiera Executive Dental Care®


DENT ESTET anunţa lansarea unui nou serviciu stomatologic, in premiera in România: Executive Dental Care®. Acesta se bazeaza pe metoda Sleeping Dentistry, deja practicata cu succes in cabinetele stomatologice din Statele Unite. Serviciul Executive Dental Care® le ofera pacientilor posibilitatea de a beneficia de tratamente complexe, care presupun numeroase vizite la medicul dentist, intr-o singura sedinta de acest tip. “Lansam noul serviciu Executive Dental Care® ca urmare a unei atente analize a pietei si a pacientilor nostri. Mai mult, studii recente arata ca un procent mai mare de 50% dintre adulti amâna controlul stomatologic din cauza lipsei de timp. Prin Executive Dental Care® le oferim pacientilor o solutie reala pentru acesta problema.”, a declarat Dr. Oana Taban, CEO DENT ESTET.

Tratamente complexe intr-o singura vizita
Executive Dental Care® este destinat persoanelor ocupate, carora timpul nu le permite sa beneficieze de tratamente stomatologice indelungate. Serviciul ofera posibilitatea de a efectua mai multe interventii in cadrul unei singure vizite. “In timpul unei sedinte Executive Dental Care® se poate efectua orice tip de tratament, de la proceduri de estetica dentara si faciala prin programul INSPIRE®, pâna la implantologie si chirurgie oro-maxilo-faciala. Astfel, un plan complex de tratament care ar dura in mod normal 1 an, sau chiar 2 ani, ar putea fi efectuat şi intr-o singura sedinţa de tipul Executive Dental Care®”, a adaugat Dr. Oana Taban.

Implantul dentar –procedura perfecta pentru Executive Dental Care®
Una dintre procedurile stomatologice specifice pentru Executive Dental Care®, este implantul dentar. Deoarece peste 70% dintre persoanele cu vârste intre 35 si 65 de ani se confrunta cu lipsa unuia sau mai multor dinti permaneti din variate motive, este evident ca un numar foarte mare de persoane are nevoie de implanturi dentare. Pâna acum, aceasta procedura a fost evitata de persoanele ocupate deoarece implica o perioada mai mare de timp si necesita numeroase vizite la cabinetul stomatologic. Pentru toti acestia, Executive Dental Care® reprezinta o solutie extrem de eficienta.

Tratamente 100% fara durere
De noul serviciu, Executive Dental Care®, se vor bucura si persoanele care se tem de vizitele la cabinetul stomatologic, care resimt durerea mai accentuat sau care au suferit traume in trecut legate de tratamentele stomatologice. Procedura presupune anestezierea pacientului printr-o varietate de metode foarte sigure si fara efecte secundare. Ele sunt expuse pacientului de la prima discutie si acesta poate sa aleaga impreuna cu medicul anestezist DENT ESTET metoda cea mai potrivita pentru el. Pacientii pot alege intre inhalo-sedare si analgo-sedare. In oricare din cazuri, amintirile neplacute legate de durere, zgomotul aparatelor, mirosul sau gustul materialelelor folosite, vor fi complet inexistente.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE