Pages

Despre arta de a fi frumoasa...



Sambata, 16 aprilie, incepand cu ora 18:00, in magazinul Diverta din Mall Baneasa toate doamnele si domnisoarele vor putea afla mai multe Despre arta de a fi frumoasa. Talentatul make-up artist si hairstylist Sorina Nedelcu le va invata pe reprezentantele sexului frumos cum sa-si  puna in valoare cele mai ascunse si mai atragatoare trasaturi. Timpul fiind din ce in ce mai pretios, make-up artistul si hairstylistul Sorina Nedelcu va dezvalui si cateva secrete referitoare la realizarea unui machiaj profesional, rapid si potrivit trasaturilor fetei, corectand micile defecte si punand in evidenta calitatile. 
 Make-up cu si pentru celebritati...
De cele mai multe ori frumusetea pare a fi perfecta doar pe micile ecrane si de aceea Sorina Nedelcu a ales sa faca o demonstratie de make-up chiar pe una dintre cele mai cunoscutele dive ale showbiz-ului romanesc. Astfel, prima demonstratie de machiaj va fi realizata cu sprijinul Sorinei, jumatatea bruneta a trupei Senzual si invitatul permanent al emisiunii „Мinisterul de secrete” moderata de Ilinca Vandici. Cunoscut este faptul ca orice femeie isi doreste sa arate bine si sa iasa in evidenta in orice moment al zilei, si de aceea pe langa o vestimentatie si o coafura reusita, ea are nevoie si de un machiaj pe masura, aplicat cat mai corect si repede posibil.
„Trupul fiecareia dintre noi are nevoie de o haina potrivita la momentul potrivit , in functie de personalitate, ocupatie , anotimp , evenimente sau tendinte intr-ale modei. Insa riscam ca aceste haine atent alese sa se transforme in simple bucati de material daca nu fac parte dintr-un tot unitar alcatuit din trup si chip, cel din urma avand nevoie si el de vesmintele sale.  Din acest motiv cred cu tarie ca machiajul este haina chipului, perfect mulata personalitatii fiecareia sustine frumoasa bruneta, Sorina Senzual. "Aspectul placut al machiajului depinde atat de modul de aplicare al fardurilor si de calitatea lor. Daca fardurile sunt calitative si aplicate corect atunci make-up-ul cu siguranta va rezista unui program incarcat, orice femeie ramanand la fel de stralucitoare si seducatoare pe toata durata zilei", a declarat make-up artistul Sorina Nedelcu. 
Frumusetea poate aduce noroc
Organizatorii au pregatit si o tombola ale carei premii sunt oferite de Kryolan- sponsorul oficial al Miss Universe 2009. Premiile constau in produse cosmetice si de make-up, necesare frumusetii oricarei femei. Evenimentul este sponsorizat de Kryolan si a fost realizat cu sprijinul Diverta, Ziare.com, Emulte.ro, Divahair.ro, FashionTV, Luxury Styles, Metropotam.ro, Horcity.ro, 121.ro, Vinsieu.ro, Deseara.ro.




0 Responses So Far:

PUBLICITATE