Pages

Forza Rossa Caffé - un lux in premiera pentru Romania


Forza Rossa Caffé este prima locatie din Romania si din Sud-Estul Europei care propune clientilor sai combinatii spectaculoase, bazate pe conceptul de coffee design si de gastronomie moleculara.
Cafeneaua-restaurant Forza Rossa imbina specialitati culinare preparate din cafea cu un meniu gastronomic, inspirat din bucataria italiana si internationala. Localul a fost inaugurat pe Calea Victoriei, langa Ferrari Store, Joi 14 aprilie, de catre Forza Rossa, reprezentantul oficial Ferrari in Romania. La inaugurare a fost prezenta, printe alte personalitati, si Federica Marchionni vice-presedinta Grupului Ferrari. Invitatii s-au bucurat de specialitatile pregatite si de atmosfera deosebita creata de vedeta serii SABRINA si de DJ Patrick de la Radio Monte Carlo.

Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa
Una din noutatile pe care Forza Rossa Caffé o aduce in Romania este o tehnica recenta si spectaculoasa de preparare a produselor, cunoscuta sub denumirea de coffee design. Procedeul presupune folosirea cafelei ca ingredient principal pentru crearea unei diversitati de specialitati cu forme si texturi inedite precum caviar din cafea, serbet sau lichioruri. Camelia Bazac, CEO al Forza Rossa : “Ne dorim un loc special, in care oamenii pasionati de cele mai luxoase masini din lume, de cele mai rafinate mancaruri, de cele mai fine vinuri si de cea mai buna cafea sa se poata intalni, sta de vorba si impartasi pasiunile comune. Ne propunem ca prin inaugurarea Forza Rossa Caffé sa deschidem in Romania o noua era in care sa cultivam luxul, eleganta si rafinamentul culinar al celor mai bune restaurante ale momentului, pe care am avut sansa sa le descopar in lumea intreaga.”

Gastronomia secolului XXI in premiera in tara noastra
Ferran Adria este considerat de catre specialisti unul dintre cei mai buni bucatari ai lumii. Reputatia maestrului spaniol se leaga, mai ales, de gastronomia moleculara, considerata si gastronomia secolului XXI. Facand apel la procedee si calcule stiintifice de fizica si chimie si la ingrediente inedite in pregatirea meniurilor, imaginatia cunoscutului bucatar da nastere unor retete originale. Rezultatele sunt spectaculoase, iar multe dintre ele se pot testa la Forza Rossa Caffé. Localul le propune pasionatilor de gastronomie un meniu rafinat, inspirat din bucataria italiana si internationala. Produsele proaspete sunt alese cu grija si pregatite dupa metode unice, create de bucatarul sef al cafenelei-restaurant, discipol al lui Ferran Adria. De exemplu, reteta pentru “foie gras” a fost patentata de catre maestru si va avea un design special. Si, pentru ca noutatea este conceptul cheie al Forza Rossa Caffé, meniul restaurantului va fi innoit in fiecare anotimp. In ceea ce priveste coffe design-ul, nenumarate specialitati pe baza de espresso capata aici forme si arome inedite. Cafeaua este trasformata in serbeturi delicioase, in caviar, in deserturi selecte, in lichioruri si multe alte tentatii. Toate produsele sunt preparate exclusiv din cafea Lavazza, pusa la dispozitie de Blue Coffee Service, distribuitorul oficial Lavazza in Romania si membru al grupului Aquila.

In sfarsit, in Romania un local dedicat pasionatilor de masini si de Formula 1
Forza Rossa Caffé le propune pasionatilor de automobile si de competitii un loc dedicat, in care sa se intalneasca si sa impartaseasca pasiunea comuna pentru automobilele sport/lux si pentru curse. In local se vor putea viziona in direct Grand Prix-urile de Formula 1 sau alte competitii internationale de automobile. Forza Rossa Caffé se afla in Bucuresti, pe Calea Victoriei nr. 1-5, langa Ferrari Store. Va fi deschisa incepand de saptamana viitoare, zilnic de la 10.00 la 00.00 si va avea valet parking.














0 Responses So Far:

PUBLICITATE