Pages

Prima locatie Raiffeisen Premium Banking din Bucuresti


Raiffeisen Bank a inaugurat prima agentie din Bucuresti cu  spatiu special dedicat clientilor Premium Banking, in Piata Presei Libere, Turnurile City Gate. Zona inaugurata astazi in Bucuresti este cea de-a patra, dupa cele lansate in Pitesti, Brasov si Constanta. Urmatoarele orase in care se vor inaugura astfel de zone dedicate sunt Iasi si Timisoara.

Noile servicii Premium Banking sunt disponibile in spatiile special amenajate din 71 de agentii aflate in toata tara, unde clientii beneficiaza de consultanta financiar- bancara personalizata, acoperind toata gama de servicii financiare, de la produse bancare standard pana la optiuni de investitii complexe. Aceste servicii le sunt oferite clientilor Premium Banking de un bancher personal specializat. Programul Premium Banking se adreseaza clientilor cu disponibilitati investitionale incepand de la 15.000 euro si celor care au incasari lunare regulate de minim 2.000 euro prin contul curent deschis la Raiffeisen Bank. O pondere importanta in randul acestor clienti o au persoanele cu varste cuprinse intre 25-55 de ani, care locuiesc in orase cu peste 100.000 de locuitori. „Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientului Premium un bancher personal, consultanta financiara completa, servicii personalizate, recomandari financiare, solutii care tin cont atat de situatia actuala cat si de aspiratiile lui. Aceasta abordare ne-a adus in 2010 de aproape patru ori mai multi clienti si de trei ori mai multe active in administrare”, a spus Vladimir Kalinov, vicepresedinte Divizia Retail, Raiffeisen Bank. Mai multe informatii referitoare la serviciul Premium Banking de la Raiffeisen Bank puteti obtine apeland numarul 0800 811 111, accesand site-ul dedicat www.raiffeisenpremium.ro sau in orice zona Premium Banking din agentiile Raiffeisen Bank

                                                            * * * * *
Raiffeisen Bank Romania este o banca universala de top, care ofera o gama completa de produse si servicii financiare clientilor persoane fizice, IMM-uri sau corporatii. Raiffeisen Bank are o retea de 540 de agentii in toata tara care deservesc aproximativ 2 milioane clienti persoane fizice, 100.000 de IMM-uri si peste 6.800 corporatii mari si medii.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE