Pages

Exista cuptoare care gatesc singure? Da!



Viata a devenit o goana frenetica intre coordonate diferite: sedinte la care trebuie sa partici, firme care refuza sa se conduca singure, pranzuri de afaceri absolut obligatorii, seminarii, training-uri, copii de dus si luat de la gradinita sau scoala, ora la coafor sau manichiura. Prea multe pentru o singura zi, nu-i asa?. Din ce in ce mai putin timp pentru tine, pentru familie si pentru prietenii tai.
Cand ajungi acasa, parca nu-ti mai vine sa intri in bucatarie.  Ai vrea ca, prin nu stiu ce minune, sa se pregateasca toate singure si tu sa valorifici timpul liber la maximum, altfel. Sa  palavragesti cu prietenii la un ceai sau o cafea, sa te bucuri de momentele petrecute cu  familia, sa citesti, sa desenezi sau, pur si simplu, sa stai. Pyramis Romania a dezvoltat pentru 2011 o noua gama de Cuptoare Incorporabile care gandesc singure si care, prin functiile lor inteligente, iti fac viata mai usoara.

Cuptor Inox & TFT Screen 60IN1130
Acest tip de cuptor multifunctional este caracterizat de posibilitatea de preparare a mai multor feluri de mancare in acelasi timp, la temperaturi diferite, fara ca mirosurile sa se amestece. Pe langa optiunea de a prepara friptura si desertul in acelasi timp, cuptorul dispune si de functii pentru coacere si incalzire rapida care ajuta la economisirea de timp si energie electrica.
Tot ce trebuie sa faci este sa pui ingredientele si sa alegi felul de mancare dorit. Senzorii cuptorului vor cantari continutul si apoi vor calcula timpul si temperatura optima. Unde mai pui ca nu va mai mirosi in toata casa numai a mancare. Iar ecranul cu care este echipat, care functioneaza in mod similar cu cel al unui Ipod, cu iconite sugestive, face alegerea uneia din cele 24 de functii disponibile, floare la ureche.

Cuptorul Black Magic 60IN 1110
Tehnologia digitala introduce inovarea in sectorul bucatariei traditionale si ofera oportunitati extinse in termeni de performanta si dialog cu utilizatorul. Cea mai fina atingere este suficienta pentru a activa comenzile simple si intuitive. Suprafata neteda, fara butoane este foarte usor de intretinut si de curatat. Cele 10 functii disponibile, dintre care 2 automate, transforma procesul culinar intr-o adevarata placere. Este ca si cum ai avea un prieten apropiat tot timpul langa tine, care nu vorbeste, dar gateste. Si o face bine. ‘Oamenii asociaza calitatea vietii cu calitatea produsului’. O spune Directorul Insitutului de viitorologie din Austria, Harry Gatterer. Iar Pyramis Romania se conformeaza producand o gama variata de produse dedicate bucatariei, adaptate la cererea consumatorilor si a pietelor pe care activeaza. www.bucatariehotechiuvete.ro


0 Responses So Far:

PUBLICITATE