Pages

Secretul frumusetii Cleopatrei vine de la Marea Moarta



Putini stiu ca Marea Moarta detine elixirul tineretii fara batranete inca din vremea Egiptului Antic. O vizita in Bazinul Iordanului iti aduce beneficiile unuia dintre cele mai vechi SPA-uri naturale: purificare si regenerare pe care le regasim si in cosmeticele Jericho cu saruri si minerale extrase din Marea Moarta.
De la tratamentele dermatologice la placerile unui masaj cu uleiuri pretioase, Jericho Cosmetics ofera linii de ingrijire corporala si produse SPA. Daca vrei sa calci si tu pe urmele frumoasei Cleopatra care folosea sare si namol din bazinul Marii Moarte pentru a-si recapata tineretea, atunci Jericho Cosmetics este elixirul de care ai nevoie.

Jericho OCEAN BREEZE
Gelul de dus Jericho Ocean Breeze este cel mai bun remediu pentru zilele de vara calduroase, in care nimic nu pare sa te racoreasca suficient. Mineralele si extractele din plante din bazinul Marii Moarte curata si hidrateaza pielea, lasand-o neteda si catifelata. Datorita concentratiei sale dense, este suficienta aplicarea unei mici cantitati de gel pe buretele de baie exfoliant. Efectul consta in imbunatatirea aspectului exterior si al elasticitatii pielii.

Untul de Corp JERICHO pentru rasfatul pielii si al simturilor!
Untul de corp combina minerale din Marea Moarta, uleiuri naturale si unt de Shea care inmoaie si revitalizeaza pielea. Concentratia de vitamine A si E hraneste pielea si ii confera un aspect sanatos. Untul de corp Jericho trateaza pielea uscata, crapaturile de pe coate si genunchi, cicatricile si dermatitele si poate fi folosit cu succes dupa expunerea la soare, functionand ca un balsam pentru pielea arsa. Pe langa adresarea acestor probleme, produsul infrumuseteaza pielea si are efect anti-stres. Cele 4 arome disponibile (Kiwi, Mango, Vanilie, Lamaie) vor indulci pe oricine din raza ta de actiune si iti vor aduce mai aproape senzatia verii! Odata cu tratarea diferitelor probleme dermice, Jericho ofera o imbunatatire a aspectului exterior si a elasticitatii pielii pentru a ne pregati de sezonul estival, cand fiecare bucatica din corp este la vedere. De acum cosmeticele sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispoziţie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.

Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale. Corporatii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE