Pages

Recomandari de weekend de la Pro Video


Titlul original: Tangled
- Titlul romanesc: O poveste incalcita
- Regie:  Nathan Greno, Byron Howard
- Distributie:  Mandy Moore, Zachary Levi, Donna Murphy, Ron Perlman
- Gen: Animatie, Comedie, Familie
An de productie: 2010
Pret recomandat DVD: 54.9 RON
Pret recomandat BLU-RAY Combo Pack: 99.9 RON

Adaptarea unui basm clasic al Fratilor Grimm, animatia Disney, O poveste incalcita/Tangled, reda cu mult umor si fantezie calatoria captivanta a printesei Rapunzel (voce Mandy Moore). Rapita de mica  de catre vrajitoarea Gothel (voce Donna Murphy) pentru proprietatile magice ale parului ei, care, descantat intr-un anume mod ii mentine acesteia tineretea vesnica, fetita e familiara doar cu modul de viata creat de mama vitrega. Rapunzel va sta astfel inchisa intr-un turn, fara niciun contact cu lumea exterioara, iar acest mod de viata este singurul pe care il cunoaște. Cu toate acestea, cea mai mare dorinta de ziua ei este de a fi lasata sa vada cum arata lumea de jos, iar aceasta i se va indeplini mai repede decat s-ar fi asteptat, atunci cand Flynn Rider (voce Zachary Levi), un tanar cautat in regat pentru talharie ajunge, incercand sa scape de urmaritori, chiar in turn. Pornind intr-o calatorie plina de peripetii alaturi de acesta, Rapunzel va descoperi pentru prima data lumea reala din exteriorul zidurilor, va trai primele momente de iubire si ii va regasi pe cei care i-au dat viata, intr-o animatie fermecatoare.
  

Titlul original: Yogi Bear
Titlul romanesc: Ursul Yogi
Regie:  Eric Brevig
Distributie:  Dan Aykroyd (voce), Justin Timberlake (voce), Anna Faris, Tom Cavanagh, T.J. Miller, Andrew Daly
Gen: Aventura, Animatie, Familie
An de productie: 2010
Pret DVD: 49.9 RON
Pret BLU-RAY Combo Pack: 99.9 RON

Yogi, cel mai indragit hot de cosuri de picnic din Parcul Jellystone, revine in noi aventuri. Alaturi de prietenul sau cel mai bun, Boo Boo (voce: Justin Timberlake), Yogi (voce: Dan Aykroyd) pune la cale cele mai inventive strategii pentru a fura cosurile cu mancare aduse de turistii veniti la picnic. ,,Mai istet decat ursii de rand”, cum ii place lui sa spuna, Yogi este permanent cu un pas inaintea padurarului Smith (Tom Cavanagh) si ii da acestuia mari batai de cap. Nastrusnicul Yogi nu va mai fi insa cea mai mare problema a Parcului Jellystone, din momentul in care primarul Brown (Andrew Daly) se hotaraste sa vanda rezervatia pentru a acoperi pierderile bugetului local. Cum Brown nu se va da in laturi de la nimic pentru a-si duce planul la bun sfarsit, Yogi si Boo Boo se aliaza cu padurarul Smith si Rachel (Anna Faris), noua lor prietena, incercand sa salveze parcul, singurul camin pe care l-au avut vreodata. Bazat pe celebrele personaje de desene animate create de Hanna-Barbera, filmul Ursul Yogi combina tehnica live-action cu animatia si tehnologia de ultima generatie. Povestea lui Yogi si a lui Boo Boo prinde viata in Ursul Yogi, o aventura  plina de umor si actiune care va incanta publicul de toate varstele.


Titlul original: Burlesque
Titlul romanesc: Burlesque – Vis implinit
Regie: Steve Antin
Distributie: Christina Aguilera, Cher, Kristen Bell, Stanley Tucci, Eric Dane
Gen:  Musical, Romantic
An de productie: 2010
Pret recomandat DVD: 49.9 RON
Pret recomandat BLU-RAY: 99.9 RON

Ali Rose (Christina Aguilera), o tanara din Iowa pleaca in Los Angeles, hotarata sa isi implineasca cel mai mare vis al ei, acela de a deveni cantareata. Incepand cu o slujba de chelnerita in clubul The Burlesque Lounge, Ali priveste cu admiratie programele fascinante de cabaret tinute in fiecare seara de artistele clubului. Dornica sa urce si ea pe scena, tanara ii convinge pe proprietari, Tess (Cher) si Sean (Stanley Tucci), sa ii acorde o sansa, transformandu-se peste noapte in vedeta spectacolului de cabaret. Lucrurile incep sa ii mearga din ce in ce mai bine lui Ali care isi face o multime de prieteni, dar se si indragosteste de charismaticul barman Jack (Cam Gigandet), starnind astfel gelozia lui Nikki (Kristen Bell). Luptandu-se sa salveze afacerea, Tess o propulseaza astfel rapid pe Ali in lumea glamour a cabaretului, reprezentatiile sustinute de ea fiind o adevarata atractie pentru clienti. Burlesque – Vis implinit spune pe ritmuri de muzica si dans o poveste uimitoare despre puterea de sacrifciu si dorinta de a-ti implini visele cu orice pret, aducandu-le impreuna pe aceeasi scena pe doua dintre cele mai apreciate voci ale muzicii internationale: Cher si Christina Aguilera.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE