Pages

Colectia primavara-vara Oasis de la Oxette da ora exacta in moda


Compania de bijuterii si ceasuri Oxette a anuntat, in cadrul unui eveniment special derulat in incinta Cocor Store, lansarea  Clubului Oxette, in prezenta unor vedete ca Andreea Esca, Dana Rogoz, Eli Roman sau Mirela Vescan.

 Recunoscuta prin pasiunea pentru inovatie si designul inspirational, Oxette invita publicul sa descopere lumea Clubului Oxette. Daca vei deveni membru al comunitatii Oxette si vei achizitiona cardul de membru al Clubului, câstigi un discount special la orice achizitie, esti primul care afla de ofertele si evenimentele speciale de la Oxette si care are acces la noile colectii unicat din magazine, primesti informatii referitoare la ultimele trenduri si invitatii la prezentarile de moda Oxette.
Clubul Oxette transforma legatura cu clientul intr-o intâlnire permanenta, intr-o experienta personala, intr-o invitatie in lumea frumosului. Bijuteriile dau viata brandului nostru, clientii sunt inspiratia, iar Clubul Oxette devine povestea noastra comuna. Toate variantele de card propuse reflecta politica de fidelizare a clientilor si interesul companiei de a oferi cele mai bune propuneri de design de bijuterie si ceasuri. Prin acest instrument compania Oxette reafirma valorile care au consacrat-o: inovatie si creativitate, orientarea catre client, pasiune, loialitate. Dorim sa devenim una din primele optiuni in alegerea consumatorului in materie de accesorii – bijuterii si ceasuri bijuterie, iar produsele noastre sa devina repere ale gustului si alegerilor indraznete”, a declarat Alexandra Popescu (foto), manager Oxette. 

In cadrul aceluiasi eveniment a fost prezentata noua colectie de primavara-vara 2011 OASIS, inspirata din imaginile etnice, detaliile religioase, desenul cu henna, graffiti si cultura pop. Designul extravagant si piesele impozante inspirate din creatiile bijutierilor din Grecia Antica sunt amprenta sa stilistica. Colectia OASIS este dominata de bijuteriile din argint 925˚ in combinatie cu argintul in baie de aur cu finisaje mate si pietre naturale semipretioase. Combinatiile de metal si piele colorata in nuantele iubite in aceasta vara sunt foarte usor de asortat.
Din acest sezon, ceasurile marca Oxette se apropie tot mai mult de conceptul de bijuterie. Practic, ceasul sezonului 2011 depaseste statutul unui accesoriu cu stil si devine o bijuterie in sine. Linia de bijuterii si linia de ceasuri au un atribut comun: interesul pentru designul artistic, creativitate si concept. In acest sezon Oxette mizeaza pe ceasurile unisex, care au cureaua din silicon colorat, foarte placut la atins, fara cristale, de preferat cu cronografe. In colectia de ceasuri primeaza culorile foarte puternice – fucsia, galben, mov, corai. Deoarece Oxette accesorizeaza tinute si este mereu in trendurile internationale, revenirea la minimalism din colectiile de haine a fost marcata, in colectia de ceasuri Oxette SS2011, prin ceasuri cu un cadran simplist, cu cifrele usor evidentiate si dimensiuni reduse. Animal print-ul folosit la colectiile de haine a fost preluat cu indrazneala si in colectia de ceasuri, unde acelasi print se regaseste pe cadran sau curelele ceasurilor Oxette.

Reintra in forta in acest sezon ceasurile pe curele de piele si silicon, mai ales datorita usurintei cu care pot fi schimbate curelele, compunând de fiecare data un alt ceas, care sa poata fi usor asortat unei alte tinute. O mare varietate de ceasuri casual-chic cu bratari metalice si din silicon colorat completeaza cea mai atragatoare colectie a sezonului.
Detalii despre Clubul Oxette si beneficiile oferite se gasesc la toate magazinele companiei din Bucuresti si din tara.

Despre Oxette:
Lansat in 1998 in Grecia, Oxette a devenit in scurt timp unul din brandurile internationale de renume in domeniul bijuteriilor si ceasurilor-bijuterie. In timp, brandul s-a impus prin designul modern si inovativ al produselor, cât si prin raportul calitate-pret foarte bun. Oxette este unul dintre cele mai dinamice branduri internationale, fiind prezent in peste 27 de tari, in sute de locatii. Oxette a intrat pe piata din România in anul 2003, iar in 2004 a deschis primul magazin din Plaza România. In prezent are patru magazine in Bucuresti si alte doua in tara: Constanta, respectiv Cluj si este in curs de extindere a retelei de magazine.



























0 Responses So Far:

PUBLICITATE