Pages

Before and After Sun – frumusete continua!


Frumusetea si starea de spirit reprezinta variabilele cele mai sensibile din viata unei femei, care mereu înfloresc odata cu venirea verii.  Totul prinde culoare, zambetele si privirile sunt mai intense, pielea straluceste în razele soarelui mai radiant ca niciodata. Pentru a ne ajuta sa atingem o constanta a starii de bine care sa se reflecte din interior catre exterior, ZUCCARI recomanda pentru aceasta vara produse naturale pe baza plantei tineretii, aloe vera.

Before sun: FISIO LINE
FISIO LINE este o spuma anticelulitica care beneficieaza de o tehnologie cosmetica de avangarda brevetata de ZUCCARI, ce garanteaza o maxima eficienta a produsului, denumita crack technology. Specificul FISIO LINE impresioneaza prin efervescenta ce se percepe pe piele în momentul aplicarii: presiunea scazuta din momentul pulverizarii, în combinatie cu caldura epidermei, provoaca explozia gazelor naturale, pline de principii active. Energia cinetica a particulelor confera spumei efervescente caracteristica de absorbtie rapida la nivelul pielii si actiune imediata a principiilor active.
Pe langa ceaiul verde cu actiune antioxidanta si planta de aloe cu proprietati calmante si regenerante, Fisio Line contine ardei iute, iedera si mesteacan - pentru activarea circulatiei si drenaj, iar aportul de carnitina, alga bruna si teofilina contribuie la stimularea metabolismului pentru rezultate imediate.

After sun: ALOE AUREA Gel și ALOE PURE Gel
Gelul Aloe Aurea este un produs pur, obtinut din sucul proaspat a patru varietati de Aloe: Aloe Ferox Miller, Aloe Chinesis, Aloe Arborescens Miller si Aloe Vera. Combinatia celor 4 plante garanteaza maxima absorbtie a gelului de catre orice tip de piele, dovedind o eficacitate sporita fata de utilizarea singulara a lui Aloe Vera.  Aloe Aurea regenereaza pielea si parul în urma arsurilor cauzate de soare sau de alte surse de caldura, fiind un MUST în trusa ta de vacanta. Gelul are efect de hranire, hidratare si cicatrizare a ranilor, fiind în acelasi timp un produs anti-aging. Gelul Aloe Pure este primul preparat dermo-cosmetic bio-activ complet natural. Atat de natural, încat poate fi mancat! Produsul nu este pasteurizat sau filtrat, iar gelul pur rezultat se aplca direct pe piele pentru hranirea si calmarea ei dupa expunerea la soare.

Aloe Pure poate fi utilizat cu succes în tratarea iritatiilor de orice fel ale pielii, a crapaturilor mainilor si coatelor, a taieturilor sau zgarieturilor si chiar în tratarea inflamatiilor gingiilor. Gelul Aloe Pure este atat de pur... încat poate fi mancat!  Aloe Pure este cel mai bun companion pentru bagajul de vacanta, pentru ca preîntampina si trateaza majoritatea problemelor dermice care pot aparea în sezonul estival.  



0 Responses So Far:

PUBLICITATE