Pages

Colectie senzationala!!! Chouchou schimba „calapodul” si devine HotStepper



 
Un nume nou, o poveste mai frumoasa! A sosit momentul unei schimbari care defineste munca si dedicarea din ultimii doi ani, o poveste care incepe intr-o noua dimensiune: cea a comercializarii online. “In cei doi ani de activitate, am crescut, ne-am maturizat si era momentul pentru ceva nou. Rebrandingul ChouChou vine ca o consecinta naturala a noii strategii de vanzare.
Ne-am orientat catre online, un mediu care devinde din ce in ce mai vizibil pe piata locala de fashion. Ne pastram si magazinul in forma fizica, dar de astazi toate produsele noastre pot fi cumparate direct de pe www.hotstepper.ro. Am pregatit o multime de surprize: produse noi, promotii, concursuri, dar toate la timpul lor”, a declarat Oana Minca, designer si managing partner HotStepper.
 Pe site-ul www.hotstepper.ro veti gasi toate produsele. Site-ul este gandit in asa fel incat sa usureze pe cat posibil munca plasarii unei comenzi. Selectati produsul dorit, completati formularul de comanda, iar livrarea se face in aproximativ 10 zile lucratoare. HotStepper (ex Chou Chou) este un designer roman de incaltaminte, genti si accesorii din piele naturala. Toate modelele sunt hand made, pe comanda, dand astfel posibilitatea clientelor sa-si aleaga propriile combinatii de culori. Admirati doar cateva modele...

 



 


0 Responses So Far:

PUBLICITATE