Pages

ColonHelp aduce in Romania „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala“


ColonHelp a implinit 2 ani! Cu aceasta ocazie aduce in premiera in Romania un bestseller vandut in peste 1 milion de exemplare in intreaga lume: „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala“, autor Dr. Bernard Jensen. Dupa o viata dedicata terapiilor naturiste, dupa zeci de ani de cercetare a toxicitatii colonului si de tratare a pacientilor cu probleme intestinale, dr. Bernard Jensen a scris o carte tulburatoare care va va schimba conceptia asupra sanatatii, in general, si asupra colonului, in special. „Nevoia de detoxifiere si curatire a organismului nu a fost niciodata mai mare ca acum. Oamenii de astazi sunt afectati de toxine cum n-au fost niciodata in istorie“, semnaleaza dr. Jensen. Cele mai multe toxine se acumuleaza in colon, care in timp se transforma in „groapa de gunoi“ a organismului. Rezultatul toxicitatii intestinale este autointoxicarea organismului. Autointoxicarea apare atunci cand organismul absoarbe prea mult din propriile reziduuri toxice si reprezinta rezultatul unei diete sarace in fibre si al unei functionari defectuoase a colonului. In afara de acestea, Dr. Jensen demasca si alti dusmani ai colonului: stresul, sedentarismul, automedicatia si chiar toaleta moderna. Vazuta ca un simbol al confortului si nivelului ridicat de trai, toaleta moderna este incriminata pentru numeroase probleme ale colonului si nu numai: constipatia, hernia, venele varicoase, hemoroizii, apendicita. 

Pana la 80% din problemele de sanatate rezolvate prin detoxifiere intestinala
Indiferent de afectiune, colonul este primul organ care trebuie ajutat, cu atat mai mult cu cat 70%-80% din imunitate depinde de buna functionare a colonului. Dr. Jensen a demonstrat ca exista o legatura reflexa intre afectarea anumitor portiuni ale colonului si afectiuni ale altor organe, altfel spus starea de sanatate poate fi imbunatatita in pana la 80% din cazuri prin cure periodice de detoxifiere intestinala. Nu doar constipatia sau alte probleme digestive, ci si ficatul obosit, unele tipuri de migrene, astmul bronsic, acneea, unele forme de psoriazis, unele eczeme, artritele, chiar mirosul neplacut al corpului raspund foarte bine la o cura de detoxifiere intestinala.

Cazuistica prezentata de Dr. Jensen in cartea sa este uluitoare: astm bronsic ameliorat prin detoxifierea colonului, cazuri de persoane cu dureri articulare sau artrita a caror stare de sanatate s-a imbunatatit dupa o cura de detoxifiere, chiar cazul unei tinere cu aritmii frecvente, care s-au redus prin curatirea colonului si modificarea dietei. Probabil nu v-ati gandit niciodata ca intre toxicitatea intestinala si banala raceala, febra, ochii obositi, chiar depresie sau epilepsie exista vreo legatura. Dr. Jensen demonstreaza aceasta legatura prin cazuri concrete tratate cu ajutorul detoxifierii intestinale. Toate acestea ne conduc la o concluzie pe care nici nu am fi banuit-o la inceputul cartii: „Ingrijirea colonului este adesea cheia catre sanatate sau boala a unei persoane.“ „Sanatatea nu reprezinta totul in viata. Dar fara sanatate, totul nu valoreaza nimic.“- spune Dr. Bernard Jensen. „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala“ este cartea din care veti intelege de ce detoxifierea este primul pas catre sanatate, iar colonul este regele organelor, de sanatatea caruia depinde sanatatea intregului organism. Este o carte de citit cu sufletul la gura si de dat mai departe, o carte care va va dezvolta o perspectiva cu totul noua asupra sanatatii si igienei intestinale.

„Eu cred in educatie, nu in medicatie. Lipsa timpurie a educatiei va necesita medicatie pe masura ce timpul trece!“ - Dr. Bernard Jensen

In cei 2 ani care au trecut de la lansarea ColonHelp pe piata suplimentelor nutritive, sute de mii de persoane au urmat o cura de detoxifiere cu acest produs. ColonHelp a devenit atat de cunoscut si de iubit de catre romani, incat atunci cand spui detoxifiere, spui ColonHelp. Pentru a sarbatori cum se cuvine cei 2 ani, Zenyth Pharmaceuticals lanseaza promotia aniversara „2 ani de ColonHelp“. Pe perioada promotiei, flaconul de ColonHelp contine cu 20% mai mult produs si are un pret mai mic – doar 119 lei. In plus, la achizitionarea unui flacon de ColonHelp, clientii vor primi cadou volumul „Ghidul Dr. Jensen pentru detoxifiere intestinala“. Oferindu-le clientilor ColonHelp una dintre cele mai apreciate carti de detoxifiere din intreaga lume, Zenyth Pharmaceuticals isi respecta sloganul „Mai multa educatie, mai putina medicatie!“ si promisiunea de a educa populatia in spiritul vietii sanatoase. Promotia se desfasoara in perioada 23 mai – 30 iunie 2011. 
Mai multe amanunte pe www.colonhelp.ro.


0 Responses So Far:

PUBLICITATE