Pages

Brandul preferat al vedetelor cu siluete de invidiat este acum si in Romania


GNC, brandul nr.1 de produse nutritive din lume, intra si pe piata din Romania si deschide primul magazin in Bucuresti Mall. Cu o istorie de peste 80 de ani care a cuprins treptat aproape 50 de tari, brandul GNC este acum lider mondial pe piata suplimentelor pentru sportivi.
„Am ales sa aducem GNC in Romania prin franciza intr-un moment oportun am zice noi, intrucat piata de suplimente nutritive este in crestere de la an la an, mai ales pe segmentul premium, atat pe suplimente produse local, dar mai ales pe cele din import din tari ca SUA, Franta, Italia, Cehia, China etc. Ne propunem ca pana la sfarsitul anului sa fim principalul furnizor de suplimente nutritive pentru sportivi si printre primii 10 jucatori pe piata de suplimente nutritive pe segmentul medium si up market in contextul in care estimam aparitia a inca cel putin 10 branduri locale de suplimente in a doua parte a anului”, a declarat Emilia Canea, directorul general GNC Romania. Cu o investitie de 60.000 euro in primul magazin GNC Live Well din Bucuresti Mall deschis pe 17 iunie, strategia GNC Romania este de a dezvolta in proportie de 80% magazine in principalele orase din tara – Bucuresti, Timisoara, Cluj, Constanta, Iasi etc., in cadrul celor mai importante mall-uri. Pana la sfarsitul anului retailerul american va intra si in Afi Palace Cotroceni.
„Avantajul nostru este ca vom vinde atat in magazinele proprii, cat si in farmacii, magazine online, sali de fitness, mass market, resellers, ceea ce face din GNC inca o data un brand cu o abordare deosebita. Procentual cele mai multe branduri se vand prin distribuitori in farmacii sau magazine tip plafar, existand un procent de 30 % care vand si pe site sau call-center-uri. De asemenea, piata de suplimente este aglomerata si prin existenta si inmultirea brandurilor cu vanzare in sistem piramidal, de aceea noi consideram ca existenta magazinelor proprii aduce un avantaj in plus brandului nostru”, a completat Emilia Canea. La nivel mondial, GNC a raportat pentru primul trimestru 2011 un profit in crestere cu 9% la 506 milioane $. Estimarile de venituri pentru anul 2011 sunt si ele optimiste si in crestere la 1.97 miliarde $.
GNC, franciza numarul 1 in industria supliementelor naturale
GNC este considerata a fi cea mai de succes franciza din industria suplimentelor naturale, statut acordat in mai multe randuri de catre Franchise Times, Entrepreneur International sau Entrepreneur’s Franchise 500. In prezent GNC detine peste 4.800 de magazine si francize in 49 de piete internationale.
GNC, lider pe piata suplimentelor pentru sportivi
GNC comercializeaza atat produse pentru dieta, vitamine si minerale, dar si produse pentru sportivi, categorie pe care sunt lider. „Piata de suplimente nutritive se afla inca la inceput, iar zona de suplimente pentru sportivi este inca una neexploatata la adevarata valoare. GNC pune la dispozitia cumparatorilor atat produse pentru sportivi amatori cat si pentru sportivi care doresc sa faca performanta si care participa la competitii sportive”, a mai completat Emilia Canea. 
GNC Live Well, brandul preferat al unor vedete precum Kim Kardashian, Carmen Electra si Kendra Wilkinson, se pregateste sa cucereasca si vedetele autohtone. Primul magazin GNC, deschis in Bucuresti Mall, reuneste o gama larga de suplimente nutritive: vitamine, proteine, plante, produse pentru energie si rezistenta, produse pentru infrumusetare si pentru pierderea in greutate. Produsele GNC destinate obtinerii greutatii corporale dorite sunt preferatele surorilor Kim si Khloe Kardashian. „Produsele GNC din gama Diet mi-au accelerat activitatea metabolica si au declansat pierderea in greutate”, declara Kim Kardashian la finalul regimului de slabit.  Un produs foarte apreciat, destinat pierderii in greutate, este 7 Day Fast Loss Kit, produs de catre GNC.
Kitt-ul de slabit, de 7 zile, include:
* Daily Diet Pak destinat arderii caloriilor, energizarii si mentinerii unui nivel echilibrat de apa in organism.
* Pre-Diet Cleanse purifica si elimina treptat toxinele din organism.
* Lean Shake™, un inlocuitor de masa cu efect in pierderea in greutate.
Pasul 1: Consumam shake pe baza de ovaz
Lean Shake produs de GNC este un inlocuitor de masa ce are la baza studii clinice, care au dovedit eficienta sa in scaderea in greutate. Lean Shake este completat cu proteine, vitamine, minerale si grasimi, obtinandu-se astfel un echilibru perfect. Nu numai ca ajuta la scaderea in greutate insa ajuta si la mentinerea nivelului normal al colesterolului, la o buna dezvoltare a masei musculare si a unui metabolism sanatos. Acest shake pe baza de ovaz poate ajuta la obtinerea si mentinerea greutatii dorite. Are la baza un amestec patentat, bogat in fibre, care creste senzatia de satietate, astfel ca ajungem sa mancam mai putin si sa prelungim tot mai mult orele dintre mese. Tot ce trebuie sa faceti este sa inlocuiti o masa sau o gustare, de doua ori pe zi, cu un Lean Shake.
Pasul 2: Incepem sa ardem caloriile
Daily Diet Pak asigura zilnic doua tablete Burn 60™ tablets, doua capsule Waterex™ si o capsula Green Tea Complex.
* Burn 60 ajuta la demararea procesului de ardere a caloriilor si la cresterea nivelului energiei. Burn 60 este o formula termogenica puternica, dovedita clinic, care creste cu 60% procesul de ardere al caloriilor, pana la o ora dupa un program de exercitii. Acest produs asigura 180 mg de cafeina, pentru cresterea energiei si sustinerea metabolismului. Cafeina creste si rezistenta la efort si obtinerea de performante sportive. * Waterex ajuta la mentinerea unui echilibru de apa in corp. Acest amestec natural este imbunatatit cu potasiu, magneziu si electroliti. Contine de asemenea vitamina B6 si un amestec de ierburi si fructe bogate in antioxidanti. * Green Tea Complex contine 125 mg de EGCG, o componenta activa majora de ceai verde care sustine actiunea metabolismului. Prin imbunatatirea metabolismului ajungem sa ardem mai multe calorii. Extractul de ceai verde contine polifenoli cazre sustin activitatea antioxidantilor in organism.
Pasul 3: La final de dieta eliminam toxinele
Curatati toxinele! Formula Pre-Diet Cleanse are la baza un amestec de fibre, fructe si legume si un mix de curatare, pentru a ajuta la indepartarea toxinelor, la ingrijirea corpului si la oferirea unei stari generale de bine. Fiecare mix asigura 5 grame de fibre naturale, pentru a indeparta toxinele din corp, acumulate ca urmare a stresului si a obiceiurilor alimentare nesanatoase.
Despre GNC
GNC Live Well este cel mai mare retailer de produse nutriţionale din lume având, numai în SUA, peste 4.800 de magazine şi francize în 49 de pieţe internaţionale. GNC este o intreprindere axata pe vanzarea produselor de sanatate si legate de nutritie, inclusiv vitamine, suplimente, minerale, plante medicinale, nutritie sportiva, dieta si produselor energetice. Pentru mai multe detalii vizitati www.gnc.com.ro


0 Responses So Far:

PUBLICITATE