Pages

Parfumuri de vara de la Givenchy



 Pentru vara lui 2011, Givenchy trimite simturile in calatorie…directia Tropicele pentru Very Irresistible Givenchy si Pi Neo. Cele doua editii noi sezoniere iau forma unei escapade. Captand spiritul de vara, Givenchy a creat doua parfumuri inspirate de magia tropicelor. Doua parfumuri care ne vor transporta in mijlocul unei lumi care debordeaza de culoare, prospetime si exotism.
Pentru ea: savoarea fructelor exotice, senzualitatea dulce a florilor. Pentru el: prospetime si energie pentru o vara relaxanta sub razele soarelui si a frunzelor de palmier.

Very Irrésistible Givenchy- Tropical Paradise
Va fi pasarea  paradisului, o floare gratioasa si exotica ale carei culori evoca imediat toate placerile olfactive ale tropicelor. Un acord autentic intre cutie si sticla, combinand nuantele deschise, voioase si feminine cu desenul grafic contemporan, impunator.
Prospetime intensa Anason si menta
Exotism vibrant Fructul pasiunii
O raza de soare Trandafir
Senzualitate tandra, delicata Lemn de santal si mosc

Apa de toaleta de 75 ml in editie limitata, exclusiv Sephora.
Pret 219 lei

Pi Neo- Tropical Paradise
Va fi o versiune stilizata dupa modelul unei frunze de palmier in nuante racoroase de verde si de albastru – culori masculine care imprima sticlei un dinamism autentic si o prospetime intensa. O apa de toaleta noua, proaspata, dinamica, care ne poarta spre orizonturi indepartate, idilice.
Un parfum solar, exotic, numai in culori deschise
O prospetime verde, senzuala, lemnoasa.
Un duo sclipitor Bergamota si grapefruit
Un paradis exotic Frunza de smochin
Senzualitate Cosmone si Safraleine
Note de lemn Lemn de cedru si Patchouli

Apa de toaleta de 100 ml, editie limitata exclusiv Sephora.
Pret 219 lei


0 Responses So Far:

PUBLICITATE